Systemische Coach

familie- | organisatie- | systeem- | opsteller

Opleiding tot Systemische Coach – Organisatie – Familieopsteller

Systemische coach – familieopsteller

systemische coach

een systemische coach

  • bekijkt het individu binnen zijn context
  • geeft zich over aan het wetend veld
  • geeft een totaal nieuwe dimensie aan je sessies of werk
  • is de hoogste en laagste in rang tegelijk zijn in de opstellingsgroep
  • werkt met bruikbare en toegankelijke hedendaagse formats

Onze opleiding tot systemische coach is gedurende 10 jaar herwerkt. Je leert niet alleen opstellen, de opleiding systemisch coachen wordt aangevuld met praktische formats die specifiek zijn voor het coachen van mensen. Dit zowel in de privé-sfeer als in een zakelijke omgeving. In systemische coaching gaan we op zoek naar een onzichtbare onderstroom, soms vele generaties oud, die zorgt dat zaken niet lukken zoals je wil.

Integratie is het sleutelwoord in deze opleiding. Het blijft niet bij kennis, het wordt kunde.

Onze benadering is oplossingsgericht en toekomstgericht. Eerder dan te graven in het verleden, gaan wij een probleem een plek geven, om de kracht voor de toekomst eruit te halen. Vanuit de traumaopleiding die gegeven wordt in Open Mind, geven wij geen lange familieopstellingen, maar stoppen we wanneer het lichaam genoeg heeft om opnieuw te bewegen. Less is more.

De balans leren-ervaren-oefenen wordt zorgvuldig in evenwicht gehouden.

In vele families zijn drama’s gebeurd. Deze met de nodige humor relativeren maakt het draaglijk, zonder dat het afdoet aan respect.

Praktische informatie

Essentials Systemische coaching opleiding bestaat uit 6 dagen + 3 namiddagen opstellingen (€650 excl. btw). Pro Systemische Coaching Opleiding bestaat uit 12 dagen + certificatie + 3 opstellingsdagen (€1650 excl. btw). Deze opleidingen gaan door in Lovendegem.

Ook een hekel aan onduidelijke sites?

Hier staat voor jou alles netjes en overzichtelijk samen.

Data

Lesdagen:

Gratis info moment:

winteropendeurdag 20/01/2019

Essentials:

2019:

Reeks van 6 zaterdagen:

19/01/2019
02/02/2019
16/02/2019
02/03/2019
16/03/2019
30/03/2019

Professionals:

2018:

Reeks van 6 weekends:

13/10 - 14/10/2018
10/11 - 11/11/2018
08/12 - 09/12/2018
12/01 - 13/01/2019
09/02 - 10/02/2019
16/03 - 17/03/2019

Lesuren:

Coaching opleiding: van 10u00 tot 17u00, welkom vanaf 9u30

Prijs

Bijdrage:

Essentials Systemische coaching opleiding: 6 dagen + 3 namiddagen opstellingen met Leo, Sabin en Leen

  • via KMO portefeuille € 390
  • zonder KMO portefeuille € 650
    + BTW € 136.5

Aanvraag KMO-portefeuille:

  • bedrag aanvraag € 650
  • uren 36
  • omschrijving systemische coach essentials

Pro Systemische Coaching Opleiding: 12 dagen + certificatie + 3 opstellingsdagen Sofie/Serge naar keuze

  • via KMO portefeuille € 990
  • zonder KMO portefeuille € 1650
    + BTW € 346,5

Aanvraag KMO-portefeuille:

  • bedrag aanvraag € 1650
  • uren 72
  • omschrijving systemische coach pro

Incl lichte maaltijd,drank en internettoegang tot het lesmateriaal.

Betalingsplan is mogelijk voor de pro.

Interesse? Schrijf je snel in!

Locatie

Locatie:

Open Mind te Lovendegem (bij Gent)

Bredestraat 11-13 Lovendegem

Opmerkingen:

Draag makkelijke kledij en breng eventueel pantoffels of kousen mee. Je ontvangt een diploma na certificatie.

Toekomstige Startdata van de opleiding

info over de data van de lopende opleiding vind je op onze agenda

vrij19oct10:0017:00Integrale Business Coaching - Communicatietraining10:00 - 17:00

zat03nov10:0017:00Systemisch trainingsacteurin Gouda10:00 - 17:00

ma05nov10:0017:00Basis Coach OpleidingStart opleiding10:00 - 17:00

di06nov10:0017:00Visualisaties MasterclassStart opleiding10:00 - 17:00

di06nov10:0017:00Integraal LeiderschapStart opleiding10:00 - 17:00

Toekomstige data van dagen opstellingen

zat20oct14:0017:00Opstellingen met Sabin en Leen14:00 - 17:00

don25oct10:0017:00Opstellingen Serge en Sofie10:00 - 17:00

zon18nov14:0017:00Familieopstellingen met Leo14:00 - 17:00

zat24nov14:0017:00Opstellingen met Sabin en Leen14:00 - 17:00

zon02dec14:0017:00Opstellingen - thema VTS - met Sabin en Leen14:00 - 17:00

Je komt bij Open Mind natuurlijk voor de beleving,

maar we hebben natuurlijk ook een programma … om van af te wijken.

Essentials

De essentials omvat 6 dagen. Elke dag wordt rond een bepaald onderdeel gewerkt. Hieronder kan je het programma bekijken. De volgorde van de onderdelen kan afhankelijk van de groep bijgestuurd worden. Hoe de dag uitgewerkt wordt, is ook in functie van de groep. Wat wel vaststaat is dat elk van deze onderdelen op de best mogelijke manier aan bod komt tijdens de essentials.

De focus zal liggen op de dagdagelijkse toepasbaarheid. Dit wil zeggen dat je na elke dag van de essentials materiaal meekrijgt naar huis, waar je diezelfde dag nog praktisch mee aan de slag kan. Op die manier kan de leerstof zachtjes integreren. Je zal niet direct merken wat na 6 dagen veranderd is, het gaat als het ware spontaan. Toch zal je heel wat zaken anders bekijken en met meer succes aanpakken. Dit leren we uit de vele feedback van onze cursisten.

Voor persoonlijke thema’s verder uit te werken, kan je 3 namiddagen naar keuze volgen bij familieopsteller Leo of het Open Mind familieopstellingsteam.

Het programma van de Systemische Coach Essentials

Professional blok

Wens je na de essentials verder te gaan, dan kan je het PRO blok volgen. In regel laten wij iedereen toe in de essentials, doch in de PRO maken wij een strengere selectie. Het belangrijkste criterium voor onze selectie is de draagkracht. Hebben wij na de essentials de indruk dat iemand beter in een ander traject stapt, dan gaan wij dit ook sterk aanbevelen. Hierdoor hebben wij in het PRO blok een diverse groep van mensen met allemaal voldoende draagkracht.

In de PRO proberen wij ruimte te maken voor persoonlijke stuff, doch het leerproces staat voorop. De verdeling die wij proberen nastreven is 80% leren en 20% groeien. Dienen zich bepaalde dringende situaties aan, dan kunnen deze in een persoonlijk traject bij iemand van ons team aangepakt worden. Je kan ook 3 opstellingsdagen naar keuze volgen bij Serge en Sofie.

Elke opleiding wordt ondersteund door ons internet leerplatform. Tijdens de PRO vragen wij daar intensief gebruik van te maken om zo de uitwisseling te vergroten en ook te leren buiten de lesdagen. Wij staan ook ter beschikking voor advies over jouw cliënten en vragen die je mocht hebben tijdens je persoonlijke oefenmomenten buiten de opleiding.

Elke PRO omvat ook een certificatiemoment. Dit is een eerste stap in de toepassing van wat je geleerd hebt. Neem daar je tijd voor en neem deze stap zorgvuldig. Hij dient niet om je te beoordelen, maar om je te doen bewegen.

Hiernaast zie je het lesmateriaal dat je in de PRO mag verwachten.

Het programma van de Professional Systemische Coach

Wat nog

Telkens je iets leert zal je het automatisch in je dagelijks leven toepassen.

De opleiding systemisch coachen is 10 jaar lang verder bijgeschaafd tot één van de meest vernieuwende en complete in zijn soort!

Je zal zeker het verschil opmerken: meer harmonie in je relatie, werk, leven, gezin, nieuw samengesteld gezin,…

TIP: Heeft je persoonlijke groei extra aandacht nodig, dan zijn in het pakket enkele dagen familieopstellingen in groep inbegrepen, vrij te kiezen.

DANK: Dank aan al onze deelnemers aan familieopstellingen en de klanten van de persoonlijke sessies. Door hen weten we wat werkt en wat waardevol is om door te geven.

Wil je deel uitmaken van een leuke diverse groep?

Een korte checklist of dit voor jou de juiste opleiding is.

Voor Wie?

  • Persoonlijke groei

    Voor zij die op een vernieuwende manier aan concrete groei en ontwikkeling willen werken.

  • Voor coaches, therapeuten, psychologen, mensen uit de zorgsector, bedrijfswereld en zelfstandigen.

    Deze materie is toe te passen in vele situaties en omgevingen.

Mild Medium Spicy

Gemiddeld prikkelniveau

Je dient over een “Open Mind” te beschikken wil je dit leren. Je leert door je eigen systeem als voorbeeld te nemen en dit is soms confronterend, soms helend.

Medium

Wat?

Wat brengt deze opleiding?

  • op een andere manier leren kijken
  • de realiteit in al je poriën voelen
  • vanuit het onzichtbare de essentie halen
  • zelf opstellingen begeleiden
  • het systemische gedachtengoed toepassen in je coach/therapeutpraktijk

meer info op www.familieopstellingen.be

Tijdsinvestering

  • maak ruimte om regelmatig kleine oefeningen te doen
  • er is veel lectuur optioneel te lezen
  • maak tijd voor intervisiegroepjes
  • volg ondertussen best geen andere opleidingen
  • extra persoonlijke begeleiding kan nodig zijn

Een stevig bewijs van inspanningen!

Onze certificaten en diploma’s worden op stevig karton gedrukt voor meer impact.

Erkenningen

Voor onze opleidingen bestaat helaas geen wettelijk kader voor certificatie. Juist doordat onze technieken zo vernieuwend zijn en wij voorlopen op wat “wetenschappelijk bewezen” is, kan niemand de content beoordelen. Dit is trouwens ook zo voor coachopleidingen en vele andere opleidingen. Wie iets anders beweert, onderzoek je best nader wat juist bedoeld wordt.

Wij proberen zoveel mogelijk te voldoen aan de geldende normen en organisaties die bepaalde certificaten uitreiken als je voldoet aan hun voorwaarden. Er is ondertussen een wildgroei aan organisaties die zogenaamde erkenningen toekennen. In vele gevallen is het een verhaal van veel centen. Wij onderschrijven de normen van ICF, NOBCO, EMCC, ISO9001, VDAB en KMOP

Wens je na het behalen van je diploma een certificaat te behalen van één van deze organisaties, dan begeleiden wij je graag. Van zodra en een wettelijke Europese norm komt, zal Open Mind alles doen die te behalen.

Open Mind is gekend voor zijn eenvoud en doeltreffendheid. In al onze opleidingen zijn wij permanent op zoek naar nieuwe en efficiënte technieken. Meer dan 10.000 tevreden klanten over 20 jaar zeggen genoeg. Vele Nederlanders komen in Vlaanderen zoeken wat bij hen niet te vinden is. De naambekendheid is dan ook een waarborg voor kwaliteit waar wij zorg voor dragen.

In het kader van bijscholingen kan het natuurlijk in sommige sectoren een absolute meerwaarde zijn een extra opleiding gevolgd te hebben. De werkgever of je klant als zelfstandige is eigenlijk de enige die de waarde van je diploma bepaalt.

Belangrijk is je kennis en kunde en je netwerk. Twee pijlers waar Open Mind voluit op inzet.

Opleidingscheques

Wens je gebruik te maken van opleidingscheques, dan zijn de regels van de VDAB dermate onduidelijk dat wij dit systeem helaas niet meer ondersteunen.

Om gebruik te maken van opleidingscheques mag je immers niet hoger opgeleid zijn of je dient in loopbaanbegeleiding te gaan en van je begeleider de nodige documenten te vragen dat deze opleiding wel in je loopbaan past.

Wil je als particulier een opleiding volgen, dan is de wet helaas niet fair. Contacteer ons gerust om gebruik te maken van onze promoties.

Educatief verlof?

Wij zijn een private, niet gesubsidieerde organisatie en maken geen deel uit van opleidingen die je kan volgen in het kader van educatief verlof.

Het staat de werkgever wel vrij dit toe te kennen en zelfs jouw opleiding te vergoeden.

Certificaat van deelname

Een certificaat van deelname wordt uitgereikt als je voor een opleiding 80% aanwezig was. Op het certificaat staat wat je geleerd hebt.

Voor alle opleidingen die je met de KMO portefeuille kan betalen worden certificaten gegeven.

Workshop en persoonlijke groeitrajecten komen niet in aanmerking voor het behalen van een certificaat.

Diploma

Een diploma wordt uitgereikt na het voltooien van een PRO-opleiding en mits het afleggen van een persoonlijk certificatieproef en 80% aanwezigheid.

Voorlopig zijn voor deze proeven nog geen schriftelijke eindtermen vastgelegd gezien wij ervarings-gericht werken. Op termijn ziet het er naar uit dat in een wettelijk kader, bepaalde eindtermen zullen moeten vastgelegd worden om een diploma te kunnen behalen.

Ons forum en leerplatform zijn ook dusdanig georganiseerd dat oefenen, intervisie en supervisie mogelijk is. Ook een voorwaarde die op termijn waarschijnlijk binnen een wettelijk kader zal vastgelegd worden.

Mag het voor jou allemaal iets persoonlijker?

Wij zijn niet bang ons ware gezicht te tonen. Zo zal je ons ook ontmoeten.

Uw lesgevers

Serge Van Gampelaere

Serge Van Gampelaere

Zaakvoerder Trainer

Serge is bezieler en zaakvoerder van Open Mind sinds 2000. Hij is de grondlegger van de verschillende coach-formats en opleidingen in Open Mind.

Serge is ingenieur van opleiding en was jaren zaakvoerder van een alarmbedrijf. Het is voor hem een constante uitdaging om het lesmateriaal te verbeteren en vernieuwing te brengen, alsook om efficiëntere manieren te vinden om het lesmateriaal aan de cursisten uit verschillende contexten over te brengen.

De systemische wetmatigheden toepassen binnen Open Mind en het Open Mind team zorgt voor een bedrijf dat bloeit en waar het fijn is om te werken.

Hij geeft deze opleiding sinds 2005 in Open Mind.

Sofie De Vos

Sofie De Vos

Zaakvoerder Trainer

Sofie is kinesitherapeute van opleiding en is samen met Serge zaakvoerder van open Mind en ontwikkelaar van de programma’s. Sofie geeft deze opleiding in Open Mind sinds 2005.

Sofie begeleidde jarenlang mensen met stress, rouw, burn-out en depressies zowel 1 op 1 als in groep. Vanuit die ervaring en vanuit de uitdaging van een nieuw samengesteld gezin ontwikkelde ze samen met Serge het systemische programma.

Haar humor, relativeringsvermogen en vrouwelijke manier van werken inspireert menig deelnemer.

Tom Mahieu

Tom Mahieu

Trainer

Tom is muzikant van opleiding en werkte jarenlang in het kunstonderwijs. Alles draait om trilling, harmonie en akkoorden. Hij speelt saxofoon en keyboard. De helende werking van klanken is voor Tom een boeiend gegeven.

Hij is zelf super gevoelig voor energie en trilling en wil die graag bij zoveel mogelijk mensen in harmonie brengen via het geven van opleidingen en privé-sessies. Hij komt best tot zijn recht als trainer in de opleidingen HSP, trauma en systeemcoach.

Door samen te leven in een nieuw samengesteld gezin en te werken in verscheidene scholen en met diverse doelgroepen toetst hij de systemische wetmatigheden dagdagelijks.

Jeroen Van Wijngaarden

Jeroen Van Wijngaarden

Trainer

Jeroen is zaakvoerder van Conversie Training en Coaching in Gouda

Jeroen werkt als zelfstandig trainer in diverse bedrijven in de zorgsector, defensie, Nederlandse Overheid en multinationals in change trajecten. Zijn achtergrond als senior trainingsacteur gebruikt hij als inspiratie tijdens de workshops. Zijn systemische en traumahealing achtergrond voegt hier een extra dimensie aan toe. Het systemisch werk is Jeroen zijn passie en doordringt al zijn trainingen. Vermits hij meestal in company traint, kan hij elk bedrijf aftoetsen aan systemische wetmatigheden en zijn bagage hiermee verruimen.

Jeroen traint meestal in Gouda, soms in Open Mind Lovendegem en het meest in company.
Hij geeft in Gouda ook individuele coachsessies.

Assistentie

Diverse assistenten

Diverse assistenten

Ook assisteren? Dat kan!

Wens je jezelf verder op te leiden om voor groepen te staan, dan is er een mogelijkheid om gratis als assistent deel te nemen aan een opleiding.

Zijn we op zoek naar extra trainers, dan gaan mensen voor die reeds geassisteerd hebben.

Er zijn enkele voorwaarden om te kunnen assisteren.

  • Je dient de PRO gevolgd te hebben
  • Je werkt met mensen en wil voor groepen kunnen staan
  • Je werkt binnen de visie van Open Mind
  • Je beschikt over voldoende draagkracht en ervaring om mensen te kunnen opvangen tijdens de cursus
  • Je kan je alle dagen van de opleiding vrij maken
  • Er is plaats …

Klanten getuigen, misschien sta jij er ook bij!

We zouden ze zelf allemaal niet kunnen verzinnen.

Getuigenissen

default image

Dynamisch leerrijk

Er worden veel praktische en bruikbare oefeningen voor een coachsessie gegeven, maar er is ook ruimte voor eigen inzichten. De opleiding wordt gegeven door een fijne lesgeefster met respect voor ieders evolutieproces.

7 november 2017

default image

Inzicht door beweging

Vanuit mijn rationele zelf werd ik omver geblazen door het feit dat plots de gezinssituatie van mijn vader er stond, "spontaan" ontstaan uit de groep...

7 november 2017

default image

To the point

De opleiding biedt een mooie verhouding aan tussen theorie en praktijk in een aangename setting.

7 november 2017

default image

Volg de beweging

Er is een weten waarmee ik mij beter en met meer zelfzekerheid heb leren verbinden, dat verder gaat dan mijn persoonlijke gedachten en verlangens. Het is een mooi instrument om mezelf en anderen te helpen groeien en keuzes te maken.

7 november 2017

default image

Krachtige nieuwe beweging

Deze opleiding zorgt voor een heel andere kijk op familiale 'problemen'. Met een eenvoudiger aanpak kunnen 'problemen' aangepakt worden en lading verkleind worden. Waardoor het voor veel inzichten en nieuwe bewegingen zorgt.

7 november 2017

default image

Verbinding en groei

Deze opleiding geeft waardevolle inzichten in persoonlijke ontwikkeling waarin kwetsbaarheid en kracht zich zichtbaar maken. De verbinding in de groep maakt alles nog mooier om te beleven. Een aanrader voor iedereen die aan zelfontwikkeling wil werken!

Brigitte 7 november 2017

default image

Verhelderend

Systemisch werken gebeurt van binnenuit buiten jou om. Het levert verrassende, soms confronterende inzichten op waar je verstand niet bij kan.

22 augustus 2017

default image

Geloofwaardig en beklijvend

Verbazingwekkend beklijvend als de theoretische kaders in hedendaagse en vooral alledaagse gebeurtenissen zichtbaar worden. Een eye-opener pur sang...

J.B. 22 augustus 2017

default image

Duidelijkheid in alle veiligheid

De 5 systemische wetmatigheden, zo dicht in ieder systeem, zo praktisch... Eenmaal je er nota van hebt, is het onmisbaar om je pad te vinden of je pad te verfijnen.

22 augustus 2017

default image

Verhelderend!

Het is een duidelijke cursus, met de nodige humor gebracht. Ik zie nu mijn systeem (job, relatie, vriendenkring,...) anders, mooier, breder, ... Dank je wel!

22 augustus 2017

default image

Nieuwe inzichten

De prikkels die je krijgt zijn goed in evenwicht om terug naar je comfortzone te kunnen gaan. Ik had nooit verwacht dat dit zo'n impact kon geven, en dit in de goede zin.

22 augustus 2017

default image

Niets verdwijnt

Een voor mij nieuwe kijk op systemen... Boeiend, verrassend en verrijkend!

22 augustus 2017

Als de omgeving en totaalplaatje voor jou moet kloppen,

je mag op ons rekenen, wij hebben er zelf ook last van als het niet klopt.

Wat nog

Wij zorgen voor een optimale leeromgeving

De aanpak in Open Mind is toch wel verschillend van wat gangbaar is. Wij houden er namelijk van dat eenieder die een opleiding volgt, zich comfortabel voelt. Onze volledige accommodatie is er dan ook op voorzien dat je je helemaal thuis kan voelen. Dit is namelijk de manier waarop, je authentiek jezelf kan zijn en je het lesmateriaal best integreert.

Kom in gemakkelijke kledij en breng gerust je sokken of sloffen mee ! In onze 3 lesruimtes is alles aanwezig wat je nodig kan hebben.

Wij hebben gemakkelijke stoelen, prima verwarming/airco, verlichting, audio en multimedia.

Maar wij hebben voor jou ook mapjes, stylo’s, dekentjes en voetbankjes ter beschikking.

Hoe minder irritaties je hebt aan je omgeving, hoe meer aandacht je beschikbaar hebt om te leren. Kortom je hoeft niets mee te brengen.

Tijdens de pauzes kan je bovendien in onze afzonderlijke bar-ruimte : genieten in de zetel, aan de toog hangen, aan tafel zitten of kan je een luchtje scheppen in de tuin.

Je kan je gans de dag zelf bedienen aan onze espressomachines, gevuld met top kwaliteit bonen van fleur-de-cafe.

Heb je zin in een theetje, dan kan je steeds kiezen uit meer dan 30 soorten thee. Voor de kleine honger tussendoor is er peperkoek en fruit.

Over de middag wordt ter plaatse een verse lichte maaltijd geserveerd, met in de namiddag een stukje taart. Dit allemaal om je in de pauze zoveel mogelijk te laten ontspannen, zodat we in het volgend blok er weer tegenaan kunnen gaan.

HSP-proof

Open Mind is reeds 20 jaar met HSP bezig en dat wil zeggen dat onze ruimtes helemaal aangepast zijn voor Hoog Sensitieve Personen. Enkele punten waar wij op letten:

  • geen flikkerende TL lichten maar veel daglicht en dimbare halogeenverlichting
  • geen storende achtergrondgeluiden van buitenaf, dimmers, frigo’s, apparaten, piepende of krakende stoelen, andere zalen…
  • fluisterstille beamer, ruisvrije stereo, geurvrije stiften…
  • geen onnodige prikkels maar een eenvoudig rustig interieur
  • dagelijks gepoetste en verluchtte ruimtes
  • levende planten en verse bloemen in de ruimtes
  • verse maaltijden, geen diepvries, geen smaakversterkers, geen blikken
  • toegang tot de tuin en binnentuin als het weer het toelaat
  • pauzes in een afzonderlijke ruimte, niet in de lesruimte
  • afzonderlijke plek voor rokers

Onze maaltijden

Bij elke dagworkshop is een lekker lichte maaltijd voorzien. De maaltijden worden door onze huiscateraar private-dining voorzien. Ze zijn afwisselend met vlees, vis, gevogelte of vegetarisch en steeds met veel verse groenten en verse kruiden. Meestal een soep of voorgerecht en een hoofdgerecht.

Heb je bijzondere wensen of een speciaal dieet, dan kan je aan de kok vragen wat je kan eten en wat niet. Afzonderlijk voor jou koken is helaas niet mogelijk. Bij heel specifiek dieet, breng je best zelf je maaltijd mee.

voorgerecht Caesar Salad

hoofdgerecht Beef – krieltjes – peer

voorgerecht Tomaat Mozarella

hoofdgerecht Kabeljauw met Vergeten Groenten

Meer ruimte nodig?

Alle nota’s komen en blijven on-line zodat je de ruimte krijgt in je kasten voor …

Open Mind is ook

online ondersteuning via ons leerplatform!

Naast het volgen van de workshop is er aan elke opleiding ook een digitaal luik. Via ons leerplatform krijg je toegang tot de digitale versie van je opleiding.

Volg je meerdere opleidingen, dan komt al je materiaal netjes en overzichtelijk bij elkaar. Geen gedoe met dropboxen, youtube, facebookgroepen, instagrammen, etc… .

Wij hechten veel belang aan de privacy van de mensen en hebben daarom het platform afgeschermd van het internet en in eigen beheer uitgebouwd.

De toegang is onbeperkt in de tijd. Na de opleiding  kan je eenvoudig op topic gaan zoeken wat je nodig hebt voor een latere sessie of training. Komt van een bepaald onderdeel van de opleiding een betere versie of een aanvulling online, dan krijg jij automatisch toegang tot de meest recente versie.

Wij ondersteunen deze opleiding op vier niveaus:

1: online syllabus

Toegang tot het lesmateriaal dat permanent geüpdatet wordt met mogelijkheid tot maken van pdf documenten voor je archief.

2: online groepsforum

Toegang tot je lesgroep met de mogelijkheid medecursisten te contacteren via het forum, documenten te up- en downloaden, toegang tot de slides van jouw opleidingsgroep.

In deze groep komen extra documenten, litteratuurtips, powerpoints, certificatieproeven en zelfs video’s ter ondersteuning van de opleiding.

3: online coachcursus

Gratis toegang tot de online versie van integrale coach basis

Ter ondersteuning van je algemene vaardigheden die je nodig hebt als je omgaat met mensen kan je deze basis coachopleiding online volgen.

4: online promotie

Gratis vermelding op één van onze vele websites.

Wens je aan “de wereld” kenbaar te maken dat je sessies geeft, dan kan je op de lijst met coachen/therapeuten komen die op onze specifieke sites staat. (Meer info)

Uw opleidingscentrum

Open Mind is gekend voor zijn eenvoud en doeltreffendheid. In al onze opleidingen zijn wij permanent op zoek naar nieuwe en efficiënte technieken. Meer dan 6.000 tevreden klanten zeggen genoeg. Vele Nederlanders komen in Vlaanderen zoeken wat bij hen niet te vinden is.

Kwaliteit en service dragen wij hoog in het vaandel. Onze opleidingen worden ondersteund door een E-learning platform. Hierdoor kunnen wij nagenoeg papierloos werken en jou toch honderden pagina’s informatie bezorgen. Ons materiaal wordt bovendien aangevuld met ondersteunend videomateriaal.

Maak ook deel uit van onze community! Wij ondersteunen onze cursisten ook na de opleiding. Je krijgt hulp bij het uitbouwen van je netwerk, het maken van een website en je marketing.

Wat maakt ons uniek

Doordat wij beschikken over een groot en divers team en reeds jaren werken met verschillende vormen van persoonlijke ontwikkeling, kunnen wij jou op heel veel verschillende vlakken professioneel begeleiden. Blijkt niet enkel je loopbaan een vraagstuk te zijn, dan staan wij met ons team klaar om jou ook op andere vlakken te begeleiden. Wij hebben coaches, therapeuten en psychologen, die allen dezelfde visie delen en jou kunnen opvangen indien nodig.

  • grondige kennis van de markt
  • onze begeleiders zijn zeer grondig opgeleid in diverse disciplines
  • door de Vlaamse overheid erkend opleidingscentrum
  • 18 jaar ervaring
  • ondersteund door psychologen en ICF coaches
  • ISO 9001 kwaliteitsnorm
  • erkend door de VDAB
  • 40% subsidies via KMO portefeuille

X