VTS test

sorry, maar het zijn 25 vragen geworden…

Wat meet de test?

Om na te gaan of je ooit deel was van een tweeling, zijn er behalve een echo of het verhaal van je moeder, weinig mensen die dit nadien als een feit kunnen aantonen.

Het verlies van een tweeling gebeurde vaak heel vroeg in de zwangerschap en dan zou je denken dat dit geen invloed kan hebben op jou.

Misschien waren je hersenen zelfs nog niet eens ontwikkeld…

Toch kan iets in je cellen “ingebakken” worden in een heel vroeg stadium. De beste manier om dit te testen is aan de hand van de reactie op enkele heel specifieke fysieke oefeningen uit traumatherapie. Deze oefeningen kunnen helaas niet in een website test gegoten worden, daarvoor kom je best eens voor een individuele sessie of naar een groepssessie opstellingen of traumawerk.

In het jarenlang werken met mensen met het VTS syndroom hebben we echter wel een aantal terugkerende patronen gevonden. Dit zijn reacties en gebeurtenissen die je bij bijna elke VTS terug kan vinden en niet bij “gewone” mensen.

Sommige van deze reactiepatronen zijn zo vervelend dat je ze misschien al aangepakt hebt en er nu minder last van hebt, andere zal je zeker nog herkennen.

Heb je ooit last van een patroon gehad en nu niet maar, vul dan toch “herkenbaar” *** in.