De Bredestraat is een zijstraat van de N9, de baan Gent-Eeklo. Open Mind is gelegen vlak bij de N9. Daar is ook de bushalte van bus 50, die om het uur naar Gent-St-Pieters rijdt. Het kruispunt van de Bredestraat met de N9 heeft geen verkeerslichten.

Kom je uit de richting van Brussel
Ga dan in Merelbeke de R4 op richting Eeklo, volg die helemaal tot aan de afrit Mariakerke-Eeklo. Ga daar rechts de N9 op richting Eeklo. De Bredestraat is net voorbij de lichten aan Imperial vleesfabriek, rechtsaf.

Kom je uit de richting van Kortrijk
Neem dan in Gent richting Oostende en ga er aan de Expo af. Daar volg je richting Eeklo. Via een brug over de ringvaart kom je op automatisch op de R4 terecht, neem daar afrit Mariakerke-Eeklo en volg de weg verder zoals hierboven beschreven.

Kom je uit de richting van Antwerpen E17
Neem dan de E17 richting Gent-Kortrijk en kies in Gent de E40 richting Oostende. Daar neem je de afrit Expo, zoals hierboven beschreven.

Kom je uit Antwerpen via de Expressweg
Volg dan de expressweg richting Knokke tot in Zelzate. Eens door de tunnel onder het kanaal Gent-Terneuzen, neem je rechts de afslag richting Gent. Let op deze afslag is net als je uit de tunnel komt. Je rijdt dit stuk van de R4 tot aan de N9, waar je richting Eeklo kan gaan. Je passeert in Wondelgem een Mc-Donalds en een Brico rechts, daarna het postsorteercentrum Gent-X en nog even verder, net voor je over een brug zou rijden, neem je de afrit naar de N9. Rij richting Eeklo, de Bredestraat is net voorbij de lichten aan Imperial vleesfabriek, rechtsaf.

Kom je uit Oostende
Neem dan de E40 tot in Gent-West = afrit 13 (let op de GPS zal dit anders aangeven en je door de velden sturen). Aan de afrit ga je links richting Gent-Drongen. Je komt op die baan een brug over de spoorweg tegen en enkele rode  lichten tegen. Op een bepaald moment is er een rotonde waar je rechts naar het dorp van Drongen kan. Als je driewart van die rotonde draait, kom je op de Mariakerkesteenweg uit. Deze baan neem je. Deze baan eindigt op de N9, ga linksaf richting Eeklo. De Bredestraat is net voorbij de lichten aan Imperial vleesfabriek, rechtsaf.

GPS gebruikers
Dit zijn de exacte coördinaten van Open Mind: in graden, minuten, seconden:
Breedtegraad N: 51°06’32” en Lengtegraad E: 3°36′ 59″

Opgelet, veel mensen komen via de GPS in de Bredestraatkouter terecht. Dit is een andere straat, in de buurt. Let op wat je GPS voorstelt.

Opgelet, volg de hierbovenbeschreven weg, deze is de snelste, hierdoor voorkom je dat je dwars door Gent of door de velden gestuurd wordt.