In Open Mind kan je terecht voor loopbaanbegeleiding, Open Mind is partner van de VDAB.

Elke werknemer of zelfstandige kan gebruik maken van deze cheques. Als werkzoekende kan je genieten van andere programma’s ingericht door de VDAB.

Bij Open Mind krijg je een gratis groepsbegeleiding van 3 uur (uitleg en verrassende formats, wordt maandelijks gepland) gevolgd door een privé begeleiding van 4 uur. Of je kan reeds starten met privé begeleiding en daarna naar keuze deelnemen aan de groepssessie.

Is dit niet voldoende, dan kan je nog een extra cheque aanvragen. Heb je nog vragen na je traject, bel of mail of kom eens langs voor gratis nazorg.

Deze begeleiding via loopbaancheques kan je eens per 6 jaar doen.

We kijken samen welke begeleider best aansluit bij jouw noden. Bel 09 370 80 72 voor meer info. In Open Mind word je begeleid door:

 • Serge begeleidt trainers en coachen, zaakvoerders, leidinggevenden en kader. Hij is momenteel zaakvoerder van Open Mind en runde daarvoor een succesvolle kleine KMO in de alarmsector.
 • Celine werkt met starters, oriëntatie (20-30ers), zorgsector, horeca en topsport. Zij kent de horeca van binnen en van buiten en is ergotherapeute en jongerencoach. Celine is tevens ook trainer van verschillende opleidingen binnen Open Mind.
 • Sabin begeleidt vooral burn-out, zij is kinesiste en psychologe.

Dit zijn onze begeleiders voor privé begeleiding op andere locaties doorheen Vlaanderen: Zij begeleiden je dichter bij huis en voor de groepssessies ben je welkom in Open Mind te Lovendegem.

 • Brugge – Damme – Beernem – Knokke: Eveline begeleidt bedienden, kaderleden en leidinggevenden in privé sector en overheid. Eveline heeft een achtergrond in commerciële functies, waaronder jaren in de sector werving en selectie van personeel. Ze is sinds 2010 schepen in Damme.
 • Lokeren en Lovendegem: Liesbet heeft lang in HR selectie en recrutering gewerkt en begeleidt arbeiders, bedienden en middenkader.
 • Kortrijk (Harelbeke): Frank begeleidt zelfstandigen.
 • Geraardsbergen en Lierde: Dominieke begeleidt leerkrachten, verpleegkundigen, zorgsector, jong volwassenen en burn-out.
 • Aalst (Haaltert): Dina begeleidt jong volwassenen, leerkrachten, leidinggevenden en directies. Stress &burn-out. Dina heeft jaren ervaring in het onderwijs als leerkracht, directie en coach.
 • Aspelare (Ninove) en Lovendegem: Maika begeleidt volwassenen (20j-45j), kaderleden en kenniswerkers bij het uitbouwen en richting geven aan hun (professioneel) leven. Maika heeft haar loopbaan opgebouwd in grootbank binnen de human resources afdeling.
 • Lede/Aalst: Vanessa begeleidt vooral introverte, verlegen & hooggevoelige personen, start ups & zelfstandigen in spé en singles.
 • Halle/Brussel: Christine begeleidt kaderleden, leidinggevenden uit de privé sector en overheid en burn-out. Christine is perfect tweetalig en heeft jaren ervaring in HR.
 • Vertrijk (Boutersem) en Lovendegem: Tom begeleidt mensen uit het onderwijs of de artistieke sector, jong-volwassenen die een beweging willen maken en hooggevoelige mensen.
 • Vlamertinge (Ieper): Mieke
 • Zwijndrecht en Lovendegem: Leen begeleidt burn-out en hooggevoelige personen.
 • Torhout: Sylvie begeleidt hooggevoelige personen vanuit haar ervaring in HR.

Je vraagt je cheque aan via de website van de VDAB (of via een VDAB werkwinkel). Op de VDAB website bij ‘Nieuwe Klant’ maak je jouw profiel aan via knop ‘start registratie’. Daarna log je opnieuw in op VDAB ‘Mijn Loopbaan’ en kan je in de rechterkolom bij de nuttige links ‘bestel loopbaancheques’ aanklikken.

Na goedkeuring door de VDAB ontvang je een overschrijvingsformulier voor 40€. Je betaling wordt binnen de 14 dagen na ontvangst van het overschrijvingsformulier verwacht. Zodra je bijdrage van 40€ ontvangen is, stuurt Edenred je loopbaancheque elektronisch door  naar jou. Edenred is de organisatie die in opdracht van de VDAB instaat voor de administratieve en financiële behandeling van de loopbaancheques.

Doorlooptijd bedraagt tot een 10-tal dagen. Op jouw beurt stuur jij deze cheque door aan info@centrumopenmind.be. Je hoeft niet te wachten op je elektronische cheque om je plaats te reserveren in de workshop of om je eerste afspraak te maken voor de individuele sessie.