In Open Mind kan je terecht voor loopbaanbegeleiding, Open Mind is partner van de VDAB.

Elke werknemer of zelfstandige kan gebruik maken van deze cheques. Als werkzoekende kan je genieten van andere programma’s ingericht door de VDAB.

Bij Open Mind krijg je een gratis groepsbegeleiding van 3 uur (uitleg en verrassende formats, wordt maandelijks gepland) gevolgd door een privé begeleiding van 4 uur. Of je kan reeds starten met privé begeleiding en daarna naar keuze deelnemen aan de groepssessie.

Is dit niet voldoende, dan kan je nog een extra cheque aanvragen. Heb je nog vragen na je traject, bel of mail of kom eens langs voor gratis nazorg.

Deze begeleiding via loopbaancheques kan je eens per 6 jaar doen.

We kijken samen welke begeleider best aansluit bij jouw noden. Bel 09 370 80 72 voor meer info. In Open Mind word je begeleid door:

 • Serge begeleidt trainers en coachen, zaakvoerders, leidinggevenden en kader. Hij is momenteel zaakvoerder van Open Mind en runde daarvoor een succesvolle kleine KMO in de alarmsector.
 • Celine werkt met starters, oriëntatie (20-30ers), zorgsector, horeca en topsport. Zij kent de horeca van binnen en van buiten en is ergotherapeute en jongerencoach. Celine is tevens ook trainer van verschillende opleidingen binnen Open Mind.
 • Sabin begeleidt vooral burn-out, zij is kinesiste en psychologe.

Dit zijn onze begeleiders voor privé begeleiding op andere locaties doorheen Vlaanderen: Zij begeleiden je dichter bij huis en voor de groepssessies ben je welkom in Open Mind te Lovendegem.

  • Brugge – Damme – Beernem – Knokke: Eveline begeleidt bedienden, kaderleden en leidinggevenden in privé sector en overheid. Eveline heeft een achtergrond in commerciële functies, waaronder jaren in de sector werving en selectie van personeel. Ze is sinds 2010 schepen in Damme.
  • Lokeren: Liesbet heeft lang in HR selectie en recrutering gewerkt en begeleidt arbeiders, bedienden en middenkader.
  • Kortrijk (Harelbeke): Frank begeleidt zelfstandigen.
  • Aalst (Haaltert): Dina begeleidt jong volwassenen, leerkrachten, leidinggevenden en directies. Stress &burn-out. Dina heeft jaren ervaring in het onderwijs als leerkracht, directie en coach.
  • Aspelare (Ninove): Maika begeleidt volwassenen (20j-45j), kaderleden en kenniswerkers bij het uitbouwen en richting geven aan hun (professioneel) leven. Maika heeft haar loopbaan opgebouwd in grootbank binnen de human resources afdeling.
  • Erembodegem: Vanessa  begeleidt vooral introverte, verlegen & hooggevoelige personen, start ups & zelfstandigen in spé en singles.
  • Halle: Katleen begeleidt 30-40ers, ambtenaren, bore-out/burn-out. Gespecialiseerd in professionele groei vanuit je unieke persoonlijkheid en balans werk-privé.
  • Vertrijk (Boutersem) en Lovendegem: Tom begeleidt mensen uit het onderwijs of de artistieke sector, jong-volwassenen die een beweging willen maken en hooggevoelige mensen.
  • Vlamertinge (Ieper): Mieke is gespecialiseerd in burn-out, zelfstandigen en mid-life
  • Zwijndrecht en Lovendegem: Leen begeleidt burn-out en hooggevoelige personen.
  • Torhout: Sylvie begeleidt hooggevoelige personen vanuit haar ervaring in HR.
  • Aalter en Lovendegem: Kathleen begeleidt volwassenen (30 -55 j) die via inzichten en zelfkennis willen groeien. Levenscyclus, energie (burn-out) en flow zijn mijn stokpaardjes.
  • Gent – De Pinte: Julie begeleidt 20-30ers en zelfstandigen.
  • Willebroek: Maarten begeleidt hooggevoelige personen en denkers die op zoek zijn naar meer gevoel.
  • Bilzen – Tongeren – Hasselt: Heidi is gespecialiseerd in de begeleiding van personen met stress-en burn-out klachten.
  • Heist-op-den-Berg: Griet is psychologe en systemisch coach. Ze begeleidt professionals om hun eigen-wijsheid te leven, in natural flow. Expertise in stress, burn-out, HSP en energiemanagement
  • Kortrijk – Menen – Wevelgem: Samia is gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers en jong volwassenen.
  • Sinaai (Sint-Niklaas): Katrien heeft een loopbaan opgebouwd in grote internationale bedrijven en begeleidt nu mensen (30-40ers) die een beweging of carrièreswitch willen maken. Ze is gespecialiseerd in hooggevoeligheid en burn-out.
  • Gent – Sint-Amandsberg – Destelbergen: Sylvie richt zich vooral naar volwassenen of jongvolwassenen die op zoek is naar zijn/haar weg op het werk? Ze heeft veel ervaring opgedaan in het hoger onderwijs, in de bedrijfswereld en tijdens het opgroeien als dochter van kleine zelfstandigen.
  • Deinze – Sint-Martems-Latem – Gent – Lovendegem: Peter heeft een lange loopbaan achter de rug binnen de HR-dienstverlening. Vanuit deze ervaring coacht hij mensen die zich de meest diverse vragen stellen omtrent hun loopbaan, met bijzondere focus op hierarchische relaties en wat mensen tegenhoudt tot ‘springen’.

Je vraagt je cheque aan via de website van de VDAB (of via een VDAB werkwinkel). Op de VDAB website bij ‘Nieuwe Klant’ maak je jouw profiel aan via knop ‘start registratie’. Daarna log je opnieuw in op VDAB ‘Mijn Loopbaan’ en kan je in de rechterkolom bij de nuttige links ‘bestel loopbaancheques’ aanklikken.

Na goedkeuring door de VDAB ontvang je een overschrijvingsformulier voor 40€. Je betaling wordt binnen de 14 dagen na ontvangst van het overschrijvingsformulier verwacht. Zodra je bijdrage van 40€ ontvangen is, stuurt Edenred je loopbaancheque elektronisch door  naar jou. Edenred is de organisatie die in opdracht van de VDAB instaat voor de administratieve en financiële behandeling van de loopbaancheques.

Doorlooptijd bedraagt tot een 10-tal dagen. Op jouw beurt stuur jij deze cheque door aan info@centrumopenmind.be. Je hoeft niet te wachten op je elektronische cheque om je plaats te reserveren in de workshop of om je eerste afspraak te maken voor de individuele sessie.