Kom je met de bus?

PAS OP: De Lijn is in beweging…momenteel zijn er vaak veranderingen van lijnnummer of omleggingen!

Dan heb je minstens één bus per uur vanuit Gent naar Lovendegem.
Buslijn 50 kan je oppikken aan het Sint-Pieters Station en brengt je via Drongen naar Lovendegem (30 minuten). Stap af aan de halte ‘binnenslag”, dit is net als de bus van de N9 afdraait richting dorp Lovendegem. Vanaf die halte is het minder dan 5 min stappen tot Open Mind.

Kijk even naar de dienstregeling van de Lijn via deze link. dienstregelingen
Je kan ook de bus 60 nemen, maar bekijk goed de route en dienstregeling van deze bus, die zijn niet alle dagen gelijk en het traject kan ook nog verschillen afhankelijk van het uur.

De bus vertrekt ongeveer kwart voor en kwart na het uur aan het station richting Lovendegem en keert terug ongeveer 10 na en 20 voor het uur. De laatste bus terug tijdens de week is om 22u38. Tijdens het weekend is er slechts één bus per uur.

Kom je met de trein?

Kom dan naar Gent Sint-Pieters. Vanaf daar kan je verder de bus nemen.

Open Mind Coaching Opleidingen Sessies

Lijn 65 halte Binnenslag

Deze mooie bushalte, daar stap je af als je van Gent komt. Deze halte noemt “Binnenslag” Deze straat noemt Bredestraatkouter en dit is niet hetzelfde als de Bredestraat. De mensen in de Bredestraatkouter nr 11 weten ons wel wonen :-)

Open Mind Coaching Opleidingen Sessies

Hier moet je zeker bellen en afstappen om de hoek

Aan het salami-bedrijf Imperial verlaat de bus de Grote Baan, richting Lovendegem, de halte  binnenslag is net om de hoek. Hier dien je dus af te stappen. Open Mind is net even verder op de Grote Baan, aan het eerste kruispunt rechtsaf.

Open Mind Coaching Opleidingen Sessies

De halte terug naar Gent

De halte om terug te keren ligt op de Grote Baan, aan de Ford garage.