Familie | Organisatie Opstellingen met Serge en Sofie

In Open Mind gaan reeds meer dan 15 jaar opstellingen door. Serge en Sofie hebben 12 jaar ervaring met opstellingen in groepen en hebben vele buitenlandse gastdocenten mogen ontvangen. Stephan Hausner, Jan Billy, Jan Jacob Stam, Sneh Victoria Schnabel, Bouke De Boer en  Carolla Castillo zijn er enkele van. Allen hebben ze een deel van hun wijsheid achtergelaten en jullie kunnen daar nu uit putten.

Kom en proef de magie van opstellingen!

Ben je klaar om je leven op een nieuw spoor te zetten?

Kom gerust met complexe vraagstukken, wij kunnen je zeker een eerst volgende stap aanbieden. Je mag natuurlijk ook een eenvoudige vraag inbrengen. Het is vaak boeiend om te zien waar ze vandaan komt…  Ook met organisatievragen kan je in deze dag terecht.

Meer en meer worden de opstellingen van Serge en Sofie een combinatie van tal van technieken. Kom je voor een zuivere opstelling, dan kan kies je waarschijnlijk beter één van onze andere begeleiders. Serge durft nogal eens een stukje traumawerk doen tijdens opstellingen. De grens tussen weten en niet weten is de plek waar Serge en Sofie liefst dansen.