Zaterdag namiddag familieopstellingen met Sabin en Leen

systemische coach

de ideale eerste stappen in de wereld van familieopstellingen

Familieopstellingen zijn een manier om anders naar moeilijke thema’s te kijken, waar je misschien al veel persoonlijk werk rond gedaan hebt. Als kind zijn we in een bepaalde omgeving opgegroeid en hebben van alles geleerd van onze ouders. We hebben ook veel “onzichtbaar” geleerd, vb hoe je met gevoelens omgaat, man-vrouw verhoudingen, … Alle patronen die je ouders en grootouders sturen, worden ook doorgegeven in volgende generaties. In familieopstellingen worden deze “verbindingen”, ook wel “verstrikkingen” genoemd, duidelijk zichtbaar gemaakt. Je bewust zijn en worden van wat speelt, is een groot deel van de oplossing.

Er wordt gewerkt in een veilig kader met respect voor persoonlijk tempo. Er wordt gezocht naar die kleine stap, die kleine beweging die jou sterker maakt. Het tempo is rustig met uitleg over de verschillende stappen en het plaatsen in een breder kader. Na elke opstelling is er mogelijkheid om info te vragen over wat bij jou meetrilt of in beweging gebracht is. Aan de hand van jouw vraag brengen wij jou via familieopstellingen in contact met jouw systeem en je persoonlijke thema’s. In elk geval de moeite waard om eens uit te proberen. Je krijgt ook veel levenswijsheid mee door de andere opstellingen mee te maken en de werking van de systeemwetten te leren.

Deze groep is ideaal voor mensen die nieuw zijn met familieopstellingen of rustig een namiddag willen deelnemen. Je kan komen met een eigen vraag of voor de levenswijsheid die je opdoet. Als je vraag klaar is om te bewegen, heb je veel kans op een eigen opstelling. Je bent ook welkom om de kat uit de boom te kijken!