Vanishing Twin Constellations

Nog steeds op zoek naar je soulmate?

Misschien was jij ooit van een tweeling en is dat je verlangen. Kom naar deze dag en zoek het uit!

Sommige personen zijn ooit deel geweest van een tweeling. Recent onderzoek heeft aangetoond dat iets meer dan 10% ooit deel was van een meerling. Gedurende meerlingzwangerschappen sterven vaak vruchtjes zodat uiteindelijk slechts 2 à 3 % van de bevolking een tweeling is. Dit aantal is aan het stijgen door latere zwangerschappen en allerhande medische ingrepen. Wie weet wat het effect is op een kind dat na vele pogingen IVF geboren wordt en nog een aantal broertjes en zusjes in de diepvries zitten heeft voor later….

Het effect op de moeder, daar zijn studies over. Wat het effect is op jou, daarover is niet veel gekend. Momenteel worden meerlingen vroeger gedetecteerd doordat echo’s sneller genomen worden. Misschien had jouw moeder ooit tijdens de zwangerschap een zware bloeding, zonder te weten wie of wat. Misschien is je tweeling wel heel vroeg gestorven of in uitzonderlijke gevallen ingegroeid als een kiste op de eierstokken, een derde nier of een vreemd weefsel in je lijf.

Allemaal moeilijk nadien uit te zoeken wat juist aan de hand was.

Een opstelling is vaak de enige manier om enige duiding te geven. 

Opstellingen zijn een “energetische” detectiemanier die bij jou bepaalde gevoelens en reactiepatronen kan wakker maken. Aan de hand van je reactie op bepaalde fysieke handelingen kunnen we vrij goed uitmaken wat juist aan de hand was. De informatie zit als het ware in je lijf ingebakken. Ben je niet van een tweeling, zal je lijf niet reageren. Ben je dit wel, dan kunnen zeer hevige reacties voorkomen. Onze begeleiders zijn opgeleid om deze reacties te lezen en in goede banen te laten verlopen.