Rouw Therapeut

omgaan met rouwprocessen en verlies

Opleiding tot Rouwtherapeut & Verlies Coach

rouwen en loslaten is

  • bewust in het hier en nu leven
  • je energie stroomt
  • het omvormen van verlies naar groei
  • de mogelijkheid opnieuw te commiten

De opleiding rouwtherapeut leert je omgaan met mensen met chronische rouw. Deze nieuwe benadering gaat over diepgaand verwerken van verlies en omgaan met rouw. Je begeleidt een vastgelopen rouwproces en brengt het weer in beweging zodat de cliënt bewust in het hier en nu kan leven en kijkt in de richting van de toekomst. Hiervoor dient alles wat in de weg zit uit het verleden losgelaten te worden en rust te vinden.

Een uniek 7-stappenplan concreet toepasbaar op verschillende soorten rouwprocessen.

Rouwen en loslaten hoort bij het leven, het gaat over zowel een gestorvene, als een huis, een werk, een relatie, een juweel, een droom, een pad, een diploma,… Je krijgt in deze opleiding rouwtherapeut een waaier aan werkvormen voor detectie, aanpak, verwerking en healing van verschillende soorten rouw. Nieuw is de integratie van traumatherapie dat met loslaten te maken heeft. De rouwverwerking gaat veel verder dan de persoon weer laten functioneren in het leven.

Spirituele rouwbegeleiding laat de energie weer stromen en helpt om de zingeving van het gebeurde te zien. Hierdoor staat de persoon nadien sterker in het leven.

Praktische informatie

Deze opleiding bestaat uit 6 lesdagen en gaat 1 keer per jaar door. De prijs bedraagt € 720 (excl. btw).

Deze opleiding gaat door in Lovendegem.

Ook een hekel aan onduidelijke sites?

Hier staat voor jou alles netjes en overzichtelijk samen.

Data

Lesdagen:

2018

Reeks van 6 donderdagen:

01/03/2018
15/03/2018
29/03/2018
19/04/2018
03/05/2018
17/05/2018

Reeks van 6 vrijdagen:

28/09/2018
12/10/2018
26/10/2018
16/11/2018
30/11/2018
14/12/2018

Lesuren:

10u00 tot 17u00, welkom vanaf 9u30

Prijs

Bijdrage:

Opleiding rouwverwerking:

  • via KMO portefeuille € 432
  • zonder KMO portefeuille € 720
    + BTW € 151.2

Aanvraag KMO-portefeuille:

  • bedrag aanvraag € 720
  • uren 36
  • omschrijving opleiding rouwverwerking

Incl. lichte maaltijd, drank en internettoegang tot het lesmateriaal.

Interesse? Schrijf je snel in!

Locatie

Locaties:

Open Mind te Lovendegem (bij Gent)

Bredestraat 11-13 Lovendegem

Opmerkingen:

Draag makkelijke kledij en breng eventueel pantoffels of kousen mee. Je ontvangt een certificaat van deelname.

Toekomstige Startdata van de opleiding

info over de data van de lopende opleiding vind je op onze agenda

Geen activiteiten meer die starten

Integrale Coach eerstvolgende startdata

info over de data van de lopende opleiding vind je op onze agenda

ma09jul10:0017:00Systemisch trainingsacteurin Gouda10:00 - 17:00

ma09jul10:0017:00Basis Coach OpleidingStart opleiding zomerweek10:00 - 17:00

ma30jul10:0017:00Integrale Life Coach Opleiding EssentialsStart opleiding zomerweek10:00 - 17:00

ma06aug10:0017:00Integrale Open Mind Coach EssentialsStart opleiding zomerweek10:00 - 17:00

Je komt bij Open Mind natuurlijk voor de beleving,

maar we hebben natuurlijk ook een programma … om van af te wijken.

Overzicht programma

De opleiding rouwtherapeut loopt over 6 dagen of 3 weekends waarin telkens een ander thema belicht wordt. Elke dag krijg je een stukje theorie, aangevuld met praktische oefeningen.
Sofie geeft je een waaier aan werkvormen voor detectie, aanpak, verwerking en healing van verschillende soorten rouw. Nieuw is de integratie van traumawerk dat met loslaten te maken heeft.

Bij klassieke rouwbegeleiding wordt ervoor gezorgd dat de persoon weer in comfort kan functioneren. Of het verlies werkelijk verwerkt is, is niet altijd duidelijk. Naast zichtbare banden met de overledene zijn er ook nog tal van “onzichtbare” of “energetische” verbindingen met de dierbare. Ook op die vlakken dient de rouwverwerking te gebeuren. Vaak ontstaan via deze verbindingen problemen die op het eerste zicht niets met rouw te maken hebben. Mensen worden depressief, kunnen niet meer aan hun energie, worden moedeloos, hebben slapeloze nachten, moeten medicatie nemen om te kunnen functioneren en dergelijke meer. In deze opleiding rouwtherapeut wordt ook hieraan aandacht besteed.

Spirituele rouwbegeleiding laat energie weer stromen en helpt om de zingeving van het gebeurde te zien. Hierdoor staat de persoon nadien sterker in het leven.

In deze opleiding rouwtherapeut krijg je in het begin een 7-stappen plan uitgelegd, dat je concreet kan toepassen op tal van verschillende soorten rouwprocessen. Deze opleiding rouwtherapeut richt zich ook naar tal van kleine rouwprocessen waarvan de uitwerking vaak totaal onderschat wordt. Dit maakt onze benadering uniek.

Uniek is ook het aantal verschillende soorten rouwprocessen dat aan bod komt.

Enkele voorbeelden zijn:

  • acute rouw bij een recent verlies
  • verstokte of chronische rouw; de persoon functioneert gedeeltelijk, maar er is druk door negatie of vermijdgedrag
  • herhaaldelijke rouw bepaalde situaties lijken zich te herhalen
  • onzichtbare rouw bv rouw om een geaborteerd broertje of zusje
  • traumatische rouw bij mensen waar het verlies van een dierbare vele “secundaire” problemen met zich meegebracht heeft vb een man die een vrouw achterlaat met 5 jonge kinderen
  • meesterven in de rouw; mensen die na het verlies van een dierbare zelf ook willen sterven
  • verlies van materie, verbroken verbindingen, mislukt uitreiken,…

Het is duidelijk dat de aanpak telkens anders is en heel specifiek is in elke situatie. Vaak gaat het bovendien over meervoudige rouw, waarbij het een kunst is om uit te zoeken met wat eerst dient gewerkt te worden om de persoon opnieuw vrij te krijgen.

Enkele technieken zijn:
  • detectiemethodes
  • visualisaties
  • systemisch werk
  • werken met een duidelijke structuur en diverse meerstappenplannen
  • van rouw tot zingeving
Indicaties dat een verlies en rouwverwerking niet rond is:
  • Gelijkaardige situaties opnieuw tegenkomen
  • De waarom vraag blijft
  • Ontwijkgedrag: er liever niet naar kijken, niets over dat thema zeggen
  • Of er juist de hele tijd over bezig

Wat nog

Om met rouw te werken, dien je zelf rond te zijn met het thema leven en dood. Pas als je zelf vrede hebt met de dood en het onverwachte van de dood (de macht van de dood), kan je mensen begeleiden om hiermee vrede te krijgen. In deze opleiding rouwtherapeut wordt hieraan veel aandacht gegeven. Indien je zelf vast zit in rouwprocessen, is vrede hebben met dood en leven vaak dé sleutel tot heling.

Pas als je bereid bent om alles los te laten, zelfs het leven, kan je echt voluit leven.

TIP: ideale aanvulling op je coach- of therapeutische technieken!

DANK: Aan al de mensen die ik in de jaren begeleid heb in loslaten, van jullie heb ik geleerd wat werkt en waardevol is om door te geven.

Waarom kies je voor ons?

De spirituele dimensie
Bij Open Mind is een rouwproces niet enkel een emotioneel gebeuren. De verbinding van jouw ziel met dat wat je loslaat, de zingeving, komt evenzeer aan bod. Dit aspect wordt meestal niet benaderd.

Rouwen en loslaten is ook groeien
In de opleiding rouwtherapeut wordt rouwen in een heel brede context gezien. Het verlies van een job, een huis of een eerste liefde, daar hoort ook rouw bij. Elk rouwproces is dan ook een stukje groeien en jezelf bevrijden van binding. Pas als je écht kan loslaten is het namelijk veilig te kiezen en je te verbinden.

Oplossingsgericht werken
Voor ons stopt een rouwproces niet als de tranen verdwenen zijn. De methode van Open Mind zorgt er ook voor dat je opnieuw helemaal vrij bent.

Elke opleiding wordt ondersteund door ons internet leerplatform. Je krijgt een certificaat van deelname.

Wil je deel uitmaken van een leuke diverse groep?

Een korte checklist of dit voor jou de juiste opleiding is.

Voor Wie?

Voor coaches en therapeuten

Deze opleiding richt zich naar zij die anderen begeleiden in rouwprocessen en daar een nieuwe benadering in zoeken.

Wat zal deze opleiding je brengen?

  • Een nieuwe benadering in rouw en loslaten
  • Inzicht in en tools voor verschillende soorten rouwprocessen
  • Uniek en concreet 7-stappenplan
  • Integratie met traumawerk
  • De spirituele dimensie van rouw, de zingeving ervan

Mild Medium Spicy

Medium prikkelniveau

Deze opleiding is voor eenieder toegankelijk. Je leert over rouwbegeleiding, maar we oefenen natuurlijk ook op elkaar. Hierdoor worden je eigen rouwprocessen ook in beweging gebracht.

Medium

Tijdsinvestering

  • na elk blok is er een thuisopdracht
  • lectuur is optioneel
  • theorie 40%, praktijk 60%
  • extra persoonlijke begeleiding kan nodig zijn

Een stevige bewijs van inspanningen!

Onze certificaten en diploma’s worden op stevig karton gedrukt voor meer impact.

Erkenningen

Voor onze opleidingen bestaat helaas geen wettelijk kader voor certificatie. Juist doordat onze technieken zo vernieuwend zijn en wij voorlopen op wat “wetenschappelijk bewezen” is, kan niemand de content beoordelen. Dit is trouwens ook zo voor coachopleidingen en vele andere opleidingen. Wie iets anders beweert, onderzoek je best nader wat juist bedoeld wordt.

Wij proberen zoveel mogelijk te voldoen aan de geldende normen en organisaties die bepaalde certificaten uitreiken als je voldoet aan hun voorwaarden. Er is ondertussen een wildgroei aan organisaties die zogenaamde erkenningen toekennen. In vele gevallen is het een verhaal van veel centen. Wij onderschrijven de normen van ICF, NOBCO, EMCC, ISO9001, VDAB en KMOP

Wens je na het behalen van je diploma een certificaat te behalen van één van deze organisaties, dan begeleiden wij je graag. Van zodra er een wettelijke Europese norm komt, zal Open Mind alles doen die te behalen.

Open Mind is gekend voor zijn eenvoud en doeltreffendheid. In al onze opleidingen zijn wij permanent op zoek naar nieuwe en efficiënte technieken. Meer dan 10.000 tevreden klanten over 20 jaar zeggen genoeg. Vele Nederlanders komen in Vlaanderen zoeken wat bij hen niet te vinden is. De naambekendheid is dan ook een waarborg voor kwaliteit waar wij zorg voor dragen.

In het kader van bijscholingen kan het natuurlijk in sommige sectoren een absolute meerwaarde zijn een extra opleiding gevolgd te hebben. De werkgever of je klant als zelfstandige is eigenlijk de enige die de waarde van je diploma bepaalt.

Belangrijk is je kennis en kunde en je netwerk. Twee pijlers waar Open Mind voluit op inzet.

Opleidingscheques

Wens je gebruik te maken van opleidingscheques, dan zijn de regels van de VDAB dermate onduidelijk dat wij dit systeem helaas niet meer ondersteunen.

Om gebruik te maken van opleidingscheques mag je immers niet hoger opgeleid zijn of je dient in loopbaanbegeleiding te gaan en van je begeleider de nodige documenten te vragen dat deze opleiding wel in je loopbaan past.

Wil je als particulier een opleiding volgen, dan is de wet helaas niet fair. Contacteer ons gerust om gebruik te maken van onze promoties.

Educatief verlof?

Wij zijn een private, niet gesubsidieerde organisatie en maken geen deel uit van opleidingen die je kan volgen in het kader van educatief verlof.

Het staat de werkgever wel vrij dit toe te kennen en zelfs jouw opleiding te vergoeden.

Certificaat van deelname

Een certificaat van deelname wordt uitgereikt als je voor een opleiding 80% aanwezig was. Op het certificaat staat wat je geleerd hebt.

Voor alle opleidingen die je met de KMO portefeuille kan betalen worden certificaten gegeven.

Workshop en persoonlijke groeitrajecten komen niet in aanmerking voor het behalen van een certificaat.

Diploma

Een diploma wordt uitgereikt na het voltooien van een PRO-opleiding en mits het afleggen van een persoonlijk certificatieproef en 80% aanwezigheid.

Voorlopig zijn voor deze proeven nog geen schriftelijke eindtermen vastgelegd gezien wij ervarings-gericht werken. Op termijn ziet het er naar uit dat in een wettelijk kader, bepaalde eindtermen zullen moeten vastgelegd worden om een diploma te kunnen behalen.

Ons forum en leerplatform zijn ook dusdanig georganiseerd dat oefenen, intervisie en supervisie mogelijk is. Ook een voorwaarde die op termijn waarschijnlijk binnen een wettelijk kader zal vastgelegd worden.

Mag het voor jou allemaal iets persoonlijker?

Wij zijn niet bang ons ware gezicht te tonen. Zo zal je ons ook ontmoeten.

Uw lesgevers

Sofie De Vos

Sofie De Vos

Kiné | Trainer | Coach | Loopbaan begeleider | zaakvoerder Open Mind

Sofie is kinesitherapeute van opleiding en is samen met Serge zaakvoerder van open Mind en ontwikkelaar van de programma’s.

Sofie begeleidde jarenlang mensen met stress, rouw, burn-out en depressies zowel 1 op 1 als in groep. Vanuit die ervaring en vanuit de uitdaging van een nieuw samengesteld gezin ontwikkelde ze samen met Serge het unieke 7 stappenplan voor rouw.

Haar humor, relativeringsvermogen en vrouwelijke manier van werken inspireert menig deelnemer.

Mieke Kesteleyn

Mieke Kesteleyn

Trainer | Coach | Loopbaan begeleider

Mieke is zaakvoerder van Kom in Balans.

Het leven gaf Mieke zoveel uitdagingen o.a. rouwprocessen, dat het haar bracht tot begeleiden van mensen gedurende uitdagende levensperiodes. Ze geeft de relaxatietraining in Open Mind en cotraint andere opleidingen zoals rouw, basiscoach, systemisch coachen,...

Mieke is moeder van 3 kinderen.

Celine Boelens

Celine Boelens

Trainer | Coach | Loopbaan begeleider | Ergo | Vennoot

Celine is ergotherapeute van opleiding. Ze is zaakvoerder van Moving Matters en Private-dining.

Celine is loopbaanbegeleider en jongerencoach in Open Mind en is trainer van verschillende opleidingen in Open Mind. Verder geeft ze in company trainingen voor onderwijs en zorgsector.

Celine is een vroegbloeier, ze runde op jonge leeftijd reeds een dansschool en werkte als kind reeds mee in de horecazaak van haar ouders. Als trainer en coach is ze heel direct en wordt door vele cursisten haar humor gesmaakt.

Klanten getuigen, misschien staat jij er ook bij!

We zouden ze zelf allemaal niet kunnen verzinnen.

Getuigenissen

default image

Zeer intens

Het was een zeer leerrijke en anderzijds heel intense cursus. Ik ben er alvast sterker uitgekomen. Dank je wel!

26 oktober 2016

default image

Doet je nadenken

De opleiding laat je nadenken over hoe je rouw ook anders kan bekijken.

26 oktober 2016

default image

Aandacht en respect

De aandacht en respect voor het individuele tempo waarin elk individu leert.

26 oktober 2016

default image

Zeer dankbaar!

Door de cursussen ben ik weer in staat tot een verbindende communicatie met mijn vader. Stap 1 is gezet! Dankbaarheid voor alles, en blij dat ik een kader heb dat bruikbaar is.

26 oktober 2016

default image

Start – klaar !

Deze opleiding biedt een verdieping van eigen rouwprocessen om zo meer zicht en inzicht te krijgen in rouwprocessen van anderen. Start - klaar om anderen te leren omgaan met loslaten en rouw.

Katia 26 oktober 2016

default image

Bagage achterlaten

Heel interessant om in de eerste plaats bagage achter te laten; voor wie aan zelfonderzoek wil doen. Meer inzicht te krijgen in wie ben ik, waar wil ik naartoe evolueren en wat kom ik nog tegen dat mij hindert om dat te bereiken....

26 oktober 2016

default image

Sleutelmoment tot verdere groei

Ik ben vandaag met een dankbaar gevoel opgestaan na een weekend rouwtherapie. Ik heb een nieuw kussen opgetild, namelijk het thema "zichtbaarheid". Het is een blokkade die klaar zit om opgeruimd te worden. Kortom, dit weekend was een echte openbaring en een sleutelmoment tot verdere groei.

27 juli 2016

default image

Formats werken weldegelijk!

Dat jullie formats geven die werken blijkt weer maar eens uit het onderstaande: Ik kreeg vorige week een kerstkaart van mijn dochter en haar gezin. Het was 7 jaar geleden dat er nog enige vorm van contact was. Tijdens de opleiding Rouwtherapeute deden we een oefening samen waarin ik tegen haar mocht zeggen dat ik er klaar voor was om haar opnieuw in mijn leven te laten op het moment dat zij vindt dat het kan. Jullie tools zijn bijzonder krachtig en werken op een energetisch niveau die ver voorbij het verstand werken. Datgene wat klaar zit om te bewegen beweegt bij alle betrokken personen. Op het juiste moment.

27 juli 2016

Als de omgeving en totaalplaatje voor jou moet kloppen,

je mag op ons rekenen, wij hebben er zelf ook last van als het niet klopt.

Wat nog

Wij zorgen voor een optimale leeromgeving

De aanpak in Open Mind is toch wel verschillend van wat gangbaar is. Wij houden er namelijk van dat eenieder die een opleiding volgt, zich comfortabel voelt. Onze volledige accommodatie is er dan ook op voorzien dat je je helemaal thuis kan voelen. Dit is namelijk de manier waarop, je authentiek jezelf kan zijn en je het lesmateriaal best integreert.

Kom in gemakkelijke kledij en breng gerust je sokken of sloffen mee! In onze 3 lesruimtes is alles aanwezig wat je nodig kan hebben.

Wij hebben gemakkelijke stoelen, prima verwarming/airco, verlichting, audio en multimedia.

Maar wij hebben voor jou ook mapjes, stylo’s, dekentjes en voetbankjes ter beschikking.

Hoe minder irritaties je hebt aan je omgeving, hoe meer aandacht je beschikbaar hebt om te leren. Kortom, je hoeft niets mee te brengen.

Tijdens de pauzes kan je bovendien in onze afzonderlijke bar-ruimte : genieten in de zetel, aan de toog hangen, aan tafel zitten of kan je een luchtje scheppen in de tuin.

Je kan je gans de dag zelf bedienen aan onze espressomachines, gevuld met top kwaliteit bonen van fleur-de-cafe.

Heb je zin in een thee, dan kan je steeds kiezen uit meer dan 30 soorten thee. Voor de kleine honger tussendoor is er peperkoek en fruit.

Over de middag wordt ter plaatse een verse lichte maaltijd geserveerd, met in de namiddag een stukje taart. Dit allemaal om je in de pauze zoveel mogelijk te laten ontspannen, zodat we in het volgend blok er weer tegenaan kunnen gaan.

HSP-proof

Open Mind is reeds 20 jaar met HSP bezig en dat wil zeggen dat onze ruimtes helemaal aangepast zijn voor Hoog Sensitieve Personen. Enkele punten waar wij op letten:

  • geen flikkerende TL lichten maar veel daglicht en dimbare halogeenverlichting
  • geen storende achtergrondgeluiden van buitenaf, dimmers, frigo’s, apparaten, piepende of krakende stoelen, andere zalen…
  • fluisterstille beamer, ruisvrije stereo, geurvrije stiften…
  • geen onnodige prikkels maar een eenvoudig rustig interieur
  • dagelijks gepoetste en verluchtte ruimtes
  • levende planten en verse bloemen in de ruimtes
  • verse maaltijden, geen diepvries, geen smaakversterkers, geen blikken
  • toegang tot de tuin en binnentuin als het weer het toelaat
  • pauzes in een afzonderlijke ruimte, niet in de lesruimte
  • afzonderlijke plek voor rokers

Onze maaltijden

Bij elke dagworkshop is een lekker lichte maaltijd voorzien. De maaltijden worden door onze huiscateraar private-dining voorzien. Ze zijn afwisselend met vlees, vis, gevogelte of vegetarisch en steeds met veel verse groenten en verse kruiden. Meestal een soep of voorgerecht en een hoofdgerecht.

Heb je bijzondere wensen of een speciaal dieet, dan kan je aan de kok vragen wat je kan eten en wat niet. Afzonderlijk voor jou koken is helaas niet mogelijk. Bij heel specifiek dieet, breng je best zelf je maaltijd mee.

voorgerecht Caesar Salad

hoofdgerecht Green curry vegetables

voorgerecht Tomaat Mozarella

hoofdgerecht Kabeljauw met Vergeten Groenten

Meer ruimte nodig?

Alle nota’s komen en blijven online zodat je de ruimte krijgt in je kasten voor …

Open Mind is ook

online ondersteuning via ons leerplatform!

Naast het volgen van de workshop is er aan elke opleiding ook een digitaal luik. Via ons leerplatform krijg je toegang tot de digitale versie van je opleiding.

Volg je meerdere opleidingen, dan komt al je materiaal netjes en overzichtelijk bij elkaar. Geen gedoe met dropboxen, youtube, facebookgroepen, instagrammen, etc… .

Wij hechten veel belang aan de privacy van de mensen en hebben daarom het platform afgeschermd van het internet en in eigen beheer uitgebouwd.

De toegang is onbeperkt in de tijd. Na de opleiding  kan je eenvoudig op topic gaan zoeken wat je nodig hebt voor een latere sessie of training. Komt van een bepaald onderdeel van de opleiding een betere versie of een aanvulling online, dan krijg jij automatisch toegang tot de meest recente versie.

Wij ondersteunen deze opleiding op vier niveaus:

1: online syllabus

Toegang tot het lesmateriaal dat permanent geüpdatet wordt met mogelijkheid tot maken van pdf documenten voor je archief

2: online groepsforum

Toegang tot je lesgroep met de mogelijkheid medecursisten te contacteren via het forum, documenten te up- en downloaden, toegang tot de slides van jouw opleidingsgroep.

In deze groep komen extra documenten, litteratuurtips, powerpoints, certificatieproeven en zelfs video’s ter ondersteuning van de opleiding.

3: online coachcursus

Gratis toegang tot de online versie van integrale coach basis

Ter ondersteuning van je algemene vaardigheden die je nodig hebt als je omgaat met mensen kan je deze basis coachopleiding online volgen.

4: online promotie

Gratis vermelding op onze rouw-website www.rouwverwerking-opleiding.be.

Wens je aan “de wereld” kenbaar te maken dat je sessies geeft, dan kan je op de lijst met therapeuten komen die op onze specifieke rouw-website staat.

Assistentie

Caroline De Vlieger

Caroline De Vlieger

Lesgever | Coach | Massage

Caroline is relaxatie- en massagetherapeute. Zij geeft de Yoga in Open Mind, de massageopleidingen en assisteert de Open Mind relaxatie en rouw opleiding.

Caroline geeft coaching en traumahealing en begeleidt mensen met acute rouw.

Zij is moeder van 4 en grootmoeder van 5 (work in progress).

Uw opleidingscentrum

Open Mind is gekend voor zijn eenvoud en doeltreffendheid. In al onze opleidingen zijn wij permanent op zoek naar nieuwe en efficiënte technieken. Meer dan 6.000 tevreden klanten zeggen genoeg. Vele Nederlanders komen in Vlaanderen zoeken wat bij hen niet te vinden is.

Kwaliteit en service dragen wij hoog in het vaandel. Onze opleidingen worden ondersteund door een E-learning platform. Hierdoor kunnen wij nagenoeg papierloos werken en jou toch honderden pagina’s informatie bezorgen. Ons materiaal wordt bovendien aangevuld met ondersteunend videomateriaal.

Maak ook deel uit van onze community! Wij ondersteunen onze cursisten ook na de opleiding. Je krijgt hulp bij het uitbouwen van je netwerk, het maken van een website en je marketing.

Wat maakt ons uniek

Doordat wij beschikken over een groot en divers team en reeds jaren werken met verschillende vormen van persoonlijke ontwikkeling, kunnen wij jou op heel veel verschillende vlakken professioneel begeleiden. Blijkt niet enkel je loopbaan een vraagstuk te zijn, dan staan wij met ons team klaar om jou ook op andere vlakken te begeleiden. Wij hebben coaches, therapeuten en psychologen, die allen dezelfde visie delen en jou kunnen opvangen indien nodig.

  • grondige kennis van de markt
  • onze begeleiders zijn zeer grondig opgeleid in diverse disciplines
  • door de Vlaamse overheid erkend opleidingscentrum
  • 15 jaar ervaring
  • ondersteund door psychologen en ICF coaches
  • ISO 9001 kwaliteitsnorm
  • erkend door de VDAB
  • 40% subsidies via KMO portefeuille
X