Relaxatie Therapeut

voor kinesitherapeuten en zorgverleners

Opleiding tot Relaxatietherapeut

relaxeren is

  • minder spanning in je lichaam
  • minder spanning in je hoofd
  • minder spanning in je omgeving
  • de positieve drive vinden

Deze Opleiding Relaxatietherapeut richt zich tot kinesitherapeuten en mensen uit de wellness sector die regelmatig overgestresseerde mensen op hun tafel of stoel hebben. Onze Westerse maatschappij roept nog steeds naar meer, sneller, groter en beter. Dit gaat ten koste van rust, tijd, kwaliteit en contact. Er is veel nood aan rust en relaxatie.

Iemand ontspannen is relatief eenvoudig, iemand tot innerlijke rust brengen is een kunst.

Relaxeren is niet enkel op fysiek niveau, maar pakt ook zoveel mogelijk de bron van de stress aan. In onze Opleiding Relaxatietherapeut onderscheiden wij 2 vormen van relaxatie. Ontladen van tijdelijke overprikkeling: deze vorm van relaxatie is van toepassing bij acute stress, plotse wendingen in het leven die te overweldigend zijn. Systematische aanpak naar innerlijke rust: hier worden vooral chronische stress en overspanning aangepakt, vooral met het doel herhaling te voorkomen.

Relaxatie is een natuurlijk gegeven als je in balans bent.

Wanneer er teveel spanning en stress zijn, is het niet meer vanzelfsprekend om rust te vinden. Ontspanningstechnieken zijn dan een oplossing om lichaam en geest tot rust te brengen. Deze Opleiding Relaxatietherapeut brengt jou een brede waaier aan ontspanningstechnieken zodat relaxatie een stevige basis wordt om op terug te vallen, als een ‘way of living’, welke uitdagingen het leven ook brengt en dit voor jezelf en je doelgroep.

Praktische informatie

Deze opleiding bestaat uit 6 lesdagen – 4 keer per jaar (€ 600 excl. btw).

De opleiding wordt in Lovendegem gegeven.

Ook een hekel aan onduidelijke sites?

Hier staat voor jou alles netjes en overzichtelijk samen.

Data

Lesdagen:

2018:

Zomerweek:

13/08/2018
14/08/2018
15/08/2018
16/08/2018
17/08/2018
18/08/2018

Reeks van 6 maandagen:

05/11/2018
12/11/2018
19/11/2018
26/11/2018
03/12/2018
10/12/2018

2019

Reeks van 6 dinsdagen:

12/03/2019
19/03/2019
26/03/2019
02/04/2019
23/04/2019
30/04/2019

Lesuren:

Dagen: 10u00 tot 17u00, welkom vanaf 9u30
Certificatie - dag 6: 14u00 tot 17u00, welkom vanaf 13u30

Prijs

Bijdrage:

  • via KMO portefeuille € 360
  • zonder KMO portefeuille € 600
    + BTW € 126

Aanvraag KMO-portefeuille:

  • bedrag aanvraag € 600
  • uren 33
  • omschrijving relaxatietherapeut

Incl. lichte maaltijd, drank en internettoegang tot het lesmateriaal.

Volg de reeks opnieuw voor halve prijs.

Interesse? Schrijf je snel in!

Locatie

Locatie:

Open Mind te Lovendegem (bij Gent)

Bredestraat 11-13 Lovendegem

Opmerkingen:

Draag makkelijke kledij en breng eventueel pantoffels of kousen mee. Je ontvangt een diploma na certificatie.

Toekomstige Startdata van de opleiding

info over de data van de lopende opleiding vind je op onze agenda

ma05nov10:0017:00Opleiding RelaxatietherapeutStart opleiding10:00 - 17:00

di12maart10:0017:00Opleiding RelaxatietherapeutStart opleiding10:00 - 17:00

Integrale Coach eerstvolgende startdata

info over de data van de lopende opleiding vind je op onze agenda

zon09sept13:3021:00Zomer Opendeurdag 201813:30 - 21:00

zat22sept10:0017:00Basis Coach OpleidingStart opleiding10:00 - 17:00

vrij28sept10:0017:00Opleiding RouwtherapeutStart opleiding10:00 - 17:00

ma01oct10:0017:00Change management - colors of changeStart opleiding10:00 - 17:00

vrij19oct10:0017:00Integrale Business Coaching - Communicatietraining10:00 - 17:00

Je komt bij Open Mind natuurlijk voor de beleving,

maar we hebben natuurlijk ook een programma … om van af te wijken.

Overzicht van het programma

Er wordt een duidelijk kader gegeven over het verschil tussen ontspannen en relaxeren en op wie, hoe en wanneer je elk van beiden toepast.

Er wordt een brede waaier aan relaxatietechnieken aangeboden. Jij kan hieruit dan zelf kiezen wat jou ontspant en wat je leuk vindt om toe te passen bij je doelgroep.
De meeste technieken die je meekrijgt in de Opleiding Relaxatietherapeut zijn wetenschappelijk ondersteund, andere zijn empirisch zo vaak uitgetest in Open Mind op groepen en individuen dat ze hun kracht bewezen hebben. Je kan de technieken combineren en er je eigen cocktail van maken. Vooral de volgorde van de technieken is van belang! Je proeft van elke techniek en leert er genoeg van om concreet en direct toe te passen in je dagelijks leven en je beroep. Er wordt ook gekeken indien mogelijk om de oorzaak, de bron van de stress aan te pakken.

  • Diverse ademhalingstechnieken
  • Actieve en passieve relaxatietechnieken (autogene training volgens Schultz en actieve relaxatie volgens Jacobson)
  • Yoga-like ontspanningsoefeningen
  • Ontladen van trauma volgens Peter Levine
  • Basis van mindfulness
  • Eenvoudige relaxerende visualisaties
  • Klank, geur en andere prikkels
  • Eenvoudige ontspannende (zelf)massagetechnieken
  • Relaxerende houdingen

Welkom in de wereld van innerlijke rust!

Wat nog

Relaxatietherapie kan toegepast worden in vele gevallen. Eén van de meest succesvol te behandelen pathologie is hyperventilatie. Andere veel voorkomende klachten zijn: CVS, fibromyalgie, migraine, ADHD, ADD, midlifecrisis, depressies, burn-out, zelfmoordneiging,…

Deze rij wordt elke dag langer en het lijkt er voorlopig niet op dat de maatschappij aan het ontstressen is. Veel werk is dus nog op komst 🙂

TIP: Kom en geniet ook zelf elke dag van de ontspanning die je zelf ervaart! En… RELAX, de overheid betaalt de ene helft, je belastingsbrief de andere.

DANK: Aan al de mensen die ik in de jaren begeleid heb naar rust. Van jullie heb ik geleerd wat werkt en waardevol is om door te geven.

Verschil met andere relaxatieopleidingen:

  • Je leert het verschil tussen ontspannen, de spanning loslaten en relaxeren, innerlijke rust bereiken. Als je echte relaxatie kan aanleren, dan maak je je je cliënt onafhankelijk van jou om telkens vanzelf weer in die innerlijke rust te zakken.
  • De technieken in de Opleiding Relaxatietherapeut worden heel eenvoudig en praktisch aangeleerd en zijn direct toepasbaar. Er wordt weinig theorie gegeven, maar veel ervaren. Je lichaam leert nieuwe patronen dat het makkelijk kan doorgeven aan iemand anders.
  • Je leert aandacht te besteden aan omgevingsfactoren.
  • Specifieke situaties zoals het denken stoppen, omgaan met ADHD, omgaan met overprikkelde mensen en andere uit de realiteit gegrepen problemen worden in de opleiding meegegeven.
  • De oefeningen en technieken worden bijgestuurd naargelang de doelgroep van de cursisten, vb kinderen, ouderen, mentale handicap,…
  • Sofie is een zeer ervaren lesgeefster in tal van opleidingen, waaronder Opleiding Relaxatietherapeut.

Leerplatform-Certificatie

  • Onze opleidingen worden ondersteund via een leerplatform http://coachingtools.be/blog/ met toegang tot lesmateriaal, beeld- en geluidsmateriaal, huistaken, contact met medestudenten,…
  • De laatste dag van de Opleiding Relaxatietherapeut is er een certificatiemoment. Dit is een eerste stap in de toepassing van wat je geleerd hebt. Neem daar je tijd voor en neem deze stap zorgvuldig. Hij dient niet om je te beoordelen, maar om je te doen bewegen. Alle deelnemers ontvangen een Bewijs van Deelname als ze minstens 80% aanwezig waren. Je krijgt een Diploma Relaxatietherapeut na afleggen van een proef na de opleiding. Deze proef is vrijwillig en houdt een 1 op 1 sessie in, alsook een groepsrelaxatie. Deze proef wordt afgestemd op jouw beroep of interesses.
  • Wij ondersteunen jou in jouw beweging naar buiten: je kan deel uitmaken van ons coachnetwerk met doorverwijzing: relaxatietherapie.be.

Wil je deel uitmaken van een leuke diverse groep?

Een korte checklist of dit voor jou de juiste opleiding is.

Voor Wie?

  • Voor kinesitherapeuten, zorgverleners en leerkrachten.

    Deze Opleiding Relaxatietherapeut brengt telkens een boeiende mix van kinesisten, mensen uit de welness, psychologen, ergotherapeuten, coaches, therapeuten, lesgevers,… bij elkaar.

  • Nodige voorkennis

    Deze Opleiding Relaxatietherapeut is voor eenieder toegankelijk. Je zal leren hoe je iemand kan ontspannen, maar we oefenen natuurlijk ook op elkaar. Hierdoor ben je regelmatig zelf super-ontspannen.

Wat?

Wat brengt deze opleiding?

  • kennis en kunde van een ganse waaier aan relaxatietechnieken
  • de oorzaak van de stress van je klant makkelijk achterhalen
  • meer resultaat behalen als je iemand doorverwezen krijgt voor relaxatie
  • als kinesist/coach/therapeut zelf rust uitstralen naar je omgeving
  • groepen leren ontspannen met eenvoudige handelingen
  • als psycholoog of therapeut je cliënt eerst snel en efficiënt kunnen ontspannen
  • een extra dimensie geven aan je dagelijkse sessies
  • je ontvangt een diploma na certificatie

Tijdsinvestering

  • wekelijks is er een ontspannen thuisopdracht
  • lectuur is optioneel
  • theorie 20%, praktijk 80%

Een stevige bewijs van inspanningen!

Onze certificaten en diploma’s worden op stevig karton gedrukt voor meer impact.

Erkenningen

Voor onze opleidingen bestaat helaas geen wettelijk kader voor certificatie. Juist doordat onze technieken zo vernieuwend zijn en wij voorlopen op wat “wetenschappelijk bewezen” is, kan niemand de content beoordelen. Dit is trouwens ook zo voor coachopleidingen en vele andere opleidingen. Wie iets anders beweert, onderzoek je best nader wat juist bedoeld wordt.

Wij proberen zoveel mogelijk te voldoen aan de geldende normen en organisaties die bepaalde certificaten uitreiken als je voldoet aan hun voorwaarden. Er is ondertussen een wildgroei aan organisaties die zogenaamde erkenningen toekennen. In vele gevallen is het een verhaal van veel centen. Wij onderschrijven de normen van ICF, NOBCO, EMCC, ISO9001, VDAB en KMOP.

Wens je na het behalen van je diploma een certificaat te behalen van één van deze organisaties, dan begeleiden wij je graag. Van zodra er een wettelijke Europese norm komt, zal Open Mind alles doen die te behalen.

Open Mind is gekend voor zijn eenvoud en doeltreffendheid. In al onze opleidingen zijn wij permanent op zoek naar nieuwe en efficiënte technieken. Meer dan 10.000 tevreden klanten over 20 jaar zeggen genoeg. Vele Nederlanders komen in Vlaanderen zoeken wat bij hen niet te vinden is. De naambekendheid is dan ook een waarborg voor kwaliteit waar wij zorg voor dragen.

In het kader van bijscholingen kan het natuurlijk in sommige sectoren een absolute meerwaarde zijn een extra opleiding gevolgd te hebben. De werkgever of je klant als zelfstandige is eigenlijk de enige die de waarde van je diploma bepaalt.

Belangrijk is je kennis en kunde en je netwerk. Twee pijlers waar Open Mind voluit op inzet.

Opleidingscheques

Wens je gebruik te maken van opleidingscheques, dan zijn de regels van de VDAB dermate onduidelijk dat wij dit systeem helaas niet meer ondersteunen.

Om gebruik te maken van opleidingscheques mag je immers niet hoger opgeleid zijn of je dient in loopbaanbegeleiding te gaan en van je begeleider de nodige documenten te vragen dat deze opleiding wel in je loopbaan past.

Wil je als particulier een opleiding volgen, dan is de wet helaas niet fair. Contacteer ons gerust om gebruik te maken van onze promoties.

Educatief verlof?

Wij zijn een private, niet gesubsidieerde organisatie en maken geen deel uit van opleidingen die je kan volgen in het kader van educatief verlof.

Het staat de werkgever wel vrij dit toe te kennen en zelfs jouw opleiding te vergoeden.

Certificaat van deelname

Een certificaat van deelname wordt uitgereikt als je voor een opleiding 80% aanwezig was. Op het certificaat staat wat je geleerd hebt.

Voor alle opleidingen die je met de KMO portefeuille kan betalen worden certificaten gegeven.

Workshop en persoonlijke groeitrajecten komen niet in aanmerking voor het behalen van een certificaat.

Diploma

Een diploma wordt uitgereikt na het voltooien van een PRO-opleiding en mits het afleggen van een persoonlijk certificatieproef en 80% aanwezigheid.

Voorlopig zijn voor deze proeven nog geen schriftelijke eindtermen vastgelegd gezien wij ervarings-gericht werken. Op termijn ziet het er naar uit dat in een wettelijk kader, bepaalde eindtermen zullen moeten vastgelegd worden om een diploma te kunnen behalen.

Ons forum en leerplatform zijn ook dusdanig georganiseerd dat oefenen, intervisie en supervisie mogelijk is. Ook een voorwaarde die op termijn waarschijnlijk binnen een wettelijk kader zal vastgelegd worden.

Mag het voor jou allemaal iets persoonlijker?

Wij zijn niet bang ons ware gezicht te tonen. Zo zal je ons ook ontmoeten.

Uw lesgevers

Sofie De Vos

Sofie De Vos

Zaakvoerder Kinesitherapeut

Sofie is zaakvoerder van Open Mind en samen met Serge ontwikkelaar van dit relaxatieprogramma.

Ze is kinesitherapeute en manueel therapeute en werkt sinds 1978 full time met relaxatie. Ze gaf jarenlang yoga en is o.a. opgeleid in traumatherapie en de in de USA erkende en uitgebreide opleiding in visualisaties (IGI).

Ontspannen was een ganse weg voor Sofie. Als Hoog Gevoelige Persoon was het vaak gemakkelijker om “weg” te zijn dan de prikkels uit de omgeving te moeten incasseren. Dit gaf veel lichaamsspanning.

Ondertussen is “ontspannen genieten van je lichaam” een passie geworden die ze graag met iedereen deelt.

Celine Boelens

Celine Boelens

Ergotherapeute en Jongerencoach

Celine is ergotherapeute van opleiding. Ze is zaakvoerder van Moving Matters en Private-dining.

Celine is loopbaanbegeleider en jongerencoach in Open Mind en is trainer van verschillende opleidingen in Open Mind. Verder geeft ze in company trainingen voor onderwijs en zorgsector.

Celine is een vroegbloeier, ze runde op jonge leeftijd reeds een dansschool en werkte als kind reeds mee in de horecazaak van haar ouders waar het altijd druk druk druk was.

Ontspannen in contact zijn met het lichaam is een uitdaging. Weer ontspannen na een keizersnede was ook een intense weg.

Assistentie

Kathleen Barbier

Kathleen Barbier

coach
Caroline De Vlieger

Caroline De Vlieger

Massage- en Relaxatietherapeute

Caroline is relaxatie- en massagetherapeute. Zij geeft de Yoga in Open Mind, de massageopleidingen en assisteert de Open Mind relaxatie en rouw opleiding.

Caroline geeft coaching en traumahealing en begeleidt mensen met acute rouw.

Zij is moeder van 4 en grootmoeder van 5 (work in progress) en blijft hierbij ontspannend lachen.

Diverse assistenten

Diverse assistenten

Klanten getuigen, misschien staat jij er ook bij!

We zouden ze zelf allemaal niet kunnen verzinnen.

Getuigenissen

default image

Praktijkgerichte oefeningen

Een boeiende opleiding, met eenvoudige en duidelijke theorie, gebaseerd op jarenlange ervaring en met oefeningen om meteen mee aan de slag te gaan.

26 april 2017

default image

Confronterend leerrijk

De opleiding heeft mij een goede (theoretische) basis gegeven om relaxatie te geven en beter te kunnen duiden naar mijn patiënten.

8 december 2016

default image

Less is more

De nadruk die ligt op de verschillende mogelijkheden om te ontspannen en de vele ervaringsgerichte oefeningen.

8 december 2016

default image

Eenvoudige theorie en praktijkgerichte oefeningen

Het was een boeiende opleiding, met eenvoudige en duidelijke theorie, gebaseerd op jarenlange ervaring met oefeningen om meteen mee aan de slag te gaan.

8 december 2016

default image

(leren) doseren – (leren) aarden

De sterkte van deze opleiding is hoe je leert je niet te laten meegaan met de klant en om je energie bij je te houden.

8 december 2016

default image

Via eenvoud naar de essentie

Deze opleiding biedt jou een duidelijke omschrijving van soorten stress met zo weinig mogelijk prikkels, in combinatie met concrete oefeningen. Ik ben er zelf helemaal rustig van geworden en zal anderen beter kunnen laten ontspannen.

8 december 2016

default image

Eenvoud – rust

Je bent steeds zelf ook ontspannen tijdens de oefeningen. De basis houding om met andere te werken wordt goed geïntroduceerd.

8 december 2016

default image

Gestructureerd en duidelijk

De opleiding is toegankelijk voor iedereen (zelfs zonder specifieke voorkennis) en geeft meteen een goede toolbox om meteen in de praktijk van start te gaan.

8 december 2016

default image

Eenvoudig – centeren

Heel eenvoudige oefeningen waardoor je de klant en jezelf tot relaxatie kan brengen. Deze opleiding heeft mij heel wat bijgebracht om mijn job als zorgkundige in rust en ontspanning uit te voeren.

Gerda Zorgkundige 8 december 2016

Als de omgeving en totaalplaatje voor jou moet kloppen,

je mag op ons rekenen, wij hebben er zelf ook last van als het niet klopt.

Wat nog

Wij zorgen voor een optimale leeromgeving

De aanpak in Open Mind is toch wel verschillend van wat gangbaar is. Wij houden er namelijk van dat eenieder die een opleiding volgt, zich comfortabel voelt. Onze volledige accommodatie is er dan ook op voorzien dat je je helemaal thuis kan voelen. Dit is namelijk de manier waarop, je authentiek jezelf kan zijn en je het lesmateriaal best integreert.

Kom in gemakkelijke kledij en breng gerust je sokken of sloffen mee! In onze 3 lesruimtes is alles aanwezig wat je nodig kan hebben.

Wij hebben gemakkelijke stoelen, prima verwarming/airco, verlichting, audio en multimedia.

Maar wij hebben voor jou ook mapjes, stylo’s, dekentjes en voetbankjes ter beschikking.

Hoe minder irritaties je hebt aan je omgeving, hoe meer aandacht je beschikbaar hebt om te leren. Kortom, je hoeft niets mee te brengen.

Tijdens de pauzes kan je bovendien in onze afzonderlijke bar-ruimte : genieten in de zetel, aan de toog hangen, aan tafel zitten of kan je een luchtje scheppen in de tuin.

Je kan je gans de dag zelf bedienen aan onze espressomachines, gevuld met top kwaliteit bonen van fleur-de-cafe.

Heb je zin in een theetje, dan kan je steeds kiezen uit meer dan 30 soorten thee. Voor de kleine honger tussendoor is er peperkoek en fruit.

Over de middag wordt ter plaatse een verse lichte maaltijd geserveerd, met in de namiddag een stukje taart. Dit allemaal om je in de pauze zoveel mogelijk te laten ontspannen, zodat we in het volgend blok er weer tegenaan kunnen gaan.

HSP-proof

Open Mind is reeds 20 jaar met HSP bezig en dat wil zeggen dat onze ruimtes helemaal aangepast zijn voor Hoog Sensitieve Personen. Enkele punten waar wij op letten:

  • geen flikkerende TL lichten maar veel daglicht en dimbare halogeenverlichting
  • geen storende achtergrondgeluiden van buitenaf, dimmers, frigo’s, apparaten, piepende of krakende stoelen, andere zalen…
  • fluisterstille beamer, ruisvrije stereo, geurvrije stiften…
  • geen onnodige prikkels maar een eenvoudig rustig interieur
  • dagelijks gepoetste en verluchtte ruimtes
  • levende planten en verse bloemen in de ruimtes
  • verse maaltijden, geen diepvries, geen smaakversterkers, geen blikken
  • toegang tot de tuin en binnentuin als het weer het toelaat
  • pauzes in een afzonderlijke ruimte, niet in de lesruimte
  • afzonderlijke plek voor rokers

Onze maaltijden

Bij elke dagworkshop is een lekker lichte maaltijd voorzien. De maaltijden worden door onze huiscateraar private-dining voorzien. Ze zijn afwisselend met vlees, vis, gevogelte of vegetarisch en steeds met veel verse groenten en verse kruiden. Meestal een soep of voorgerecht en een hoofdgerecht.

Heb je bijzondere wensen of een speciaal dieet, dan kan je aan de kok vragen wat je kan eten en wat niet. Afzonderlijk voor jou koken is helaas niet mogelijk. Bij heel specifieke dieet, breng je best zelf je maaltijd mee.

voorgerecht Caesar Salad

hoofdgerecht Green curry vegetables

voorgerecht Tomaat Mozarella

hoofdgerecht Kabeljauw met Vergeten Groenten

Meer ruimte nodig?

Alle nota’s komen en blijven on-line zodat je de ruimte krijgt in je kasten voor …

Open Mind is ook

online ondersteuning via ons leerplatform!

Naast het volgen van de workshop is er aan elke opleiding ook een digitaal luik. Via ons leerplatform krijg je toegang tot de digitale versie van je opleiding.

Volg je meerdere opleidingen, dan komt al je materiaal netjes en overzichtelijk bij elkaar. Geen gedoe met dropboxen, youtube, facebookgroepen, instagrammen, etc… .

Wij hechten veel belang aan de privacy van de mensen en hebben daarom het platform afgeschermd van het internet en in eigen beheer uitgebouwd.

De toegang is onbeperkt in de tijd. Na de opleiding kan je eenvoudig op topic gaan zoeken wat je nodig hebt voor een latere sessie of training. Komt van een bepaald onderdeel van de opleiding een betere versie of een aanvulling online, dan krijg jij automatisch toegang tot de meest recente versie.

Wij ondersteunen deze opleiding op vier niveaus:

1: online syllabus

Toegang tot het lesmateriaal dat permanent geüpdatet wordt met mogelijkheid tot maken van pdf documenten voor je archief.

2: online groepsforum

Toegang tot je lesgroep met de mogelijkheid medecursisten te contacteren via het forum, documenten te up- en downloaden, toegang tot de slides van jouw opleidingsgroep.

In deze groep komen extra documenten, literatuurtips, powerpoints, certificatieproeven en zelfs video’s ter ondersteuning van de opleiding.

3: online coachcursus

Gratis toegang tot de online versie van integrale coach basis.

Ter ondersteuning van je algemene vaardigheden die je nodig hebt als je omgaat met mensen kan je deze basis coachopleiding online volgen.

4: online promotie

Gratis vermelding op onze relaxatiesite relaxatie-therapie.be

Wens je aan “de wereld” kenbaar te maken dat je sessies geeft, dan kan je op de lijst met therapeuten komen die op onze specifieke relaxatie-site staat.

Uw opleidingscentrum

Open Mind is gekend voor zijn eenvoud en doeltreffendheid. In al onze opleidingen zijn wij permanent op zoek naar nieuwe en efficiënte technieken. Meer dan 6.000 tevreden klanten zeggen genoeg. Vele Nederlanders komen in Vlaanderen zoeken wat bij hen niet te vinden is.

Kwaliteit en service dragen wij hoog in het vaandel. Onze opleidingen worden ondersteund door een E-learning platform. Hierdoor kunnen wij nagenoeg papierloos werken en jou toch honderden pagina’s informatie bezorgen. Ons materiaal wordt bovendien aangevuld met ondersteunend videomateriaal.

Maak ook deel uit van onze community! Wij ondersteunen onze cursisten ook na de opleiding. Je krijgt hulp bij het uitbouwen van je netwerk, het maken van een website en je marketing.

Wat maakt ons uniek

Doordat wij beschikken over een groot en divers team en reeds jaren werken met verschillende vormen van persoonlijke ontwikkeling, kunnen wij jou op heel veel verschillende vlakken professioneel begeleiden. Blijkt niet enkel je loopbaan een vraagstuk te zijn, dan staan wij met ons team klaar om jou ook op andere vlakken te begeleiden. Wij hebben coaches, therapeuten en psychologen, die allen dezelfde visie delen en jou kunnen opvangen indien nodig.

  • grondige kennis van de markt
  • onze begeleiders zijn zeer grondig opgeleid in diverse disciplines
  • door de Vlaamse overheid erkend opleidingscentrum
  • 15 jaar ervaring
  • ondersteund door psychologen en ICF coaches
  • ISO 9001 kwaliteitsnorm
  • erkend door de VDAB
  • 40% subsidies via KMO portefeuille

X