HSP en Indigo Coaching

hoe omgaan met hoog gevoelige personen

Leer omgaan met HSP en Indigo personen

Omgaan met HSP & Indigo is

  • de handleiding van al die speciale kinderen en gevoelige volwassenen
  • welk zintuig is gevoelig(st)
  • indigo is ‘het klopt’! en indigo is eenvoud
  • hoe richt je ruimtes HSP proof in
  • energetische hygiëne
  • prikkelniveau bewaken
  • HSP en voeding: een heel verhaal
  • hoe overleef je als HSP in een relatie
  • gevoelig zijn maakt het leven boeiend!

Eindelijk een HSP opleiding uniek in België en Nederland om hooggevoelige mensen echt te begrijpen en met hen om te gaan. ‘Omgaan met HSP & Indigo’ is een stevige opleiding en werkt zowel met Hoog Gevoelige Personen als met Hoog Begaafde Personen (deze laatste noemen wij Indigo-personen).

Onze ervaring leert dat veel Hoog Gevoelige mensen helemaal geen idee hebben hoe hun gevoeligheid werkt, laat staan hoe ermee om te gaan. Dit komt omdat wij vanuit de maatschappij bijna verplicht worden die gevoeligheid te negeren. Als kind zit je in klassen, zwembaden en pretparken vol prikkels…en het wordt er niet beter op met smartphones, landschapsbureaus, files, werkdruk en concerten,…

Heel veel van die druk en overprikkeling wordt geventileerd in de relatie of gaat ten koste van gezondheid of kinderen. Leer hoe je van deze last een gave kan maken.

Via deze HSP handleiding word je bewust van jouw gevoeligheid of die van Hoog Sensitieve Personen uit je omgeving en krijg je tal van tips die werken om hiermee om te gaan. Hoe compenseer jij je gevoeligheid? Bunker je of ga je in de analyse, dan zal je misschien niet weten hoe gevoelig je bent omdat je geleerd hebt dit af te sluiten.

Praktische informatie

Deze opleiding bestaan uit 4 lesdagen en wordt 2 keer per jaar gegeven. De prijs bedraagt € 450 (excl BTW). Deze opleiding gaat door in Lovendegem.

Ook een hekel aan onduidelijke sites?

Hier staat voor jou alles netjes en overzichtelijk samen.

Data

Lesdagen:

2018:

Reeks op 4 zaterdagen:

17/11/2018
24/11/2018
01/12/2018
08/12/2018

2019:

Reeks op 4 zaterdagen:

27/04/2019
11/05/2019
25/05/2019
08/06/2019

Lesuren:

Dagen: 10u00 tot 17u00, welkom vanaf 9u30, drank en lichte maaltijd inbegrepen

Prijs

Bijdrage:

Omgaan met HSP en Indigo reeks 4 dagen:

  • via KMO portefeuille € 270
  • zonder KMO portefeuille € 450
  • BTW € 94.5

Aanvraag KMO-portefeuille:

  • bedrag aanvraag € 450
  • uren 24
  • omschrijving Omgaan met HSP en Indigo reeks

Incl lichte maaltijd,drank en internettoegang tot het lesmateriaal.

Interesse? Schrijf je snel in!

Locatie

Locatie:

Open Mind te Lovendegem (bij Gent)

Bredestraat 11-13 Lovendegem

Opmerkingen:

Draag makkelijke kledij en breng eventueel pantoffels of sokken mee. Je ontvangt een certificaat van deelname.

Toekomstige Startdata van de opleiding

info over de data van de lopende opleiding vind je op onze agenda

zat17nov10:0017:00Omgaan met HSP en IndigoStart Opleiding10:00 - 17:00

zon18nov10:0017:00HSP en grenzen stellen10:00 - 17:00

ma18febr10:0017:00HSP en Indigo Coaching MasterStart Opleiding10:00 - 17:00

woe24apr10:0017:00Jongerencoach MasterStart Opleiding10:00 - 17:00

zat27apr10:0017:00Omgaan met HSP en IndigoStart Opleiding10:00 - 17:00

Je komt bij Open Mind natuurlijk voor de beleving,

maar we hebben natuurlijk ook een programma … om van af te wijken.

Overzicht van het programma

BE READY FOR THE NEXT GENERATION!

Open Mind is de pionier in Vlaanderen en Nederland in het omgaan met en opleiding geven aan Hoog Sensitieve personen. Deze opleiding biedt een handleiding voor de jongeren van deze tijd en voor alle hooggevoelige personen. Je krijgt inzicht waarom je zoon wel tegelijk kan studeren en facebooken en jij niet (of voor de volgende generatie: waarom jij wel en je ouders niet). Je krijgt inzicht waarom je HSP kind weent na een familiefeest, terwijl jij het fijn vond. Je begrijpt plots waarom je raad niet werkt voor deze jongeren.

Dag 1: Ben je hooggevoelig?

  • wat is gevoeligheid
  • hoe scherp staan je zintuigen
  • werking van zintuigen: filteren, overload
  • signalen overprikkeling van jezelf, omgeving, kinderen
  • “eindelijk thuiskomen” ervaring

Dag 2: Copingmechanismen

  • verschillende copingmechanismen
  • copingmechanismen die gevoeligheid maskeren
  • zo anders en toch allemaal HSP

Dag 3: omgeving inrichten

  • prikkelvrije omgeving creëren
  • impact van energie van materialen
  • feng shui voor meer harmonie in je omgeving

Dag 4: omgaan met kinderen en relaties

  • kader voor onzichtbare spanningen
  • ventilatie in relatie of naar kinderen
  • omgaan met die moeilijke collega

Wat nog

Efficiënt, snel, eenvoud en het klopt zijn de trefwoorden!

TIP: Jezelf begrijpen en je eindelijk begrepen voelen geeft rust!

DANK: Dank aan onze HSP en indigo kinderen en cursisten. Zij toonden ons de weg naar zelfbegrip en gaven ons de tools om deze opleiding uit te werken.

De topics

De verschillende onderwerpen van deze opleiding zijn doorheen de jaren geselecteerd. De tips zijn het resultaat van een jarenlange zoektocht naar wat werkt. Als je de minder voor de hand liggende tips toepast, zal je snel evolutie ervaren in jezelf of je omgang met anderen.

  • Ben je gevoelig en welk zintuig is gevoeligst
  • hoe omgaan met je gevoeligheid in werksituaties
  • hoe richt je ruimtes in voor HSP
  • hoe overleef je je relatie
  • wat is de leefwereld van HSP kinderen
  • hoe “energie” gevoelig ben je
  • do’s en dont’s voor HSP
  • hoe bewaak je het prikkelniveau
  • HSP en voeding
  • Jouw persoonlijke vragen

Waarom kies je voor ons?

Open Mind werkt bijna 20 jaar met HSP
Open Mind is de pionier in Vlaanderen en Nederland  in het omgaan met en opleiding geven aan
Hoog Sensitieve Personen.

Open Mind geeft jou sterke handvaten
Mocht elk Indigo-HSP-kind geboren worden met een passende handleiding, dan was deze opleiding niet nodig.

Energetische hygiëne
Binnen Open Mind besteden wij veel zorg aan energetische hygiëne. Hoog Sensitieve Personen kunnen sterk reageren op onzichtbare spanningsvelden. Vaak ventileren zij meer uit de omgeving dan van zichzelf.

Gratis extra
Via deze opleiding krijg je gratis toegang tot de online cursus Integrale Basis Coaching.

Een boeiende relatie, een centrum en vier gevoelige kinderen in een nieuw samengesteld gezin hebben ons ertoe aangezet deze handleiding te schrijven en door te geven.

Wil je deel uitmaken van een leuke diverse groep?

Een korte checklist of dit voor jou de juiste opleiding is.

Voor Wie?

Voor Wie?

Deze opleiding richt zich tot iedereen met het thema begaan, als coach, begeleider, ouder, grootouder, werkgever, HSP of partner van een HSP. Misschien kom jij je eigen handleiding wel halen?

Anders dan in onze HSP workshops krijg je tijdens deze oplsiing ook een kader en theoretische informatie mee. Anders dan in onze HSP Coach Master Class gaat het niet over coaching, maar over concrete beleving.

  • ideaal voor koppels
  • perfect bruikbaar op de werkvloer
  • een meerwaarde voor veel kinderen
  • een handleiding voor jezelf
  • een antwoord op HSP en indigo
  • budgetvriendelijk

Mild Medium Spicy

Laag tot medium prikkelniveau

Deze ‘Omgaan met HSP & indigo’ opleiding is voor eenieder toegankelijk. Je leert alles over HSP en indigo’s, soms herken je jezelf of een familielid en dit kan eigen kwetsuren van onbegrip wakker maken en healen.

Wat?

Wat brengt deze opleiding?

  • Inzicht om de leefwereld van de indigo zo intact mogelijk te laten, zodat hun kracht een kwaliteit wordt ipv van een probleem.
  • Inzicht om de HSP krachtiger te maken zodat de gevoeligheid een meerwaarde wordt in het leven
  • kennis van de 4 copingmechanismen en hoe ermee om te gaan
  • Technieken om de indigo en HSP mensen op weg te helpen waar nodig
  • Eenvoud , het moet kloppen!
  • Uitdagen, prikkelen (indigo) of aan de hand begeleiden (HSP)

Tijdsinvestering

  • lectuur is optioneel
  • theorie 50%, praktijk 50%
  • extra persoonlijke begeleiding kan nodig zijn

Een stevige bewijs van inspanningen!

Onze certificaten en diploma’s worden op stevig karton gedrukt voor meer impact.

Erkenningen

Voor onze opleidingen bestaat helaas geen wettelijk kader voor certificatie. Juist doordat onze technieken zo vernieuwend zijn en wij voorlopen op wat “wetenschappelijk bewezen” is, kan niemand de content beoordelen. Dit is trouwens ook zo voor coachopleidingen en vele andere opleidingen. Wie iets anders, beweert onderzoek je best nader wat juist bedoeld wordt.

Wij proberen zoveel mogelijk te voldoen aan de geldende normen en organisaties die bepaalde certificaten uitreiken als je voldoet aan hun voorwaarden. Er is ondertussen een wildgroei aan organisaties die zogenaamde erkenningen toekennen. In vele gevallen is het een verhaal van veel centen. Wij onderschrijven de normen van ICF, NOBCO, EMCC, ISO9001, VDAB en KMOP

Wens je na het behalen van je diploma een certificaat te behalen van één van deze organisaties, dan begeleiden wij je graag. Van zodra en een wettelijke Europese norm komt, zal Open Mind alles doen die te behalen.

Open Mind is gekend voor zijn eenvoud en doeltreffendheid. In al onze opleidingen zijn wij permanent op zoek naar nieuwe en efficiënte technieken. Meer dan 10.000 tevreden klanten over 20 jaar zeggen genoeg. Vele Nederlanders komen in Vlaanderen zoeken wat bij hen niet te vinden is. De naambekendheid is dan ook een waarborg voor kwaliteit waar wij zorg voor dragen.

In het kader van bijscholingen kan het natuurlijk in sommige sectoren een absolute meerwaarde zijn een extra opleiding gevolgd te hebben. De werkgever of je klant als zelfstandige is eigenlijk de enige die de waarde van je diploma bepaalt.

Belangrijk is je kennis en kunde en je netwerk. Twee pijlers waar Open Mind voluit op inzet.

Opleidingscheques

Wens je gebruik te maken van opleidingscheques, dan zijn de regels van de VDAB dermate onduidelijk dat wij dit systeem helaas niet meer ondersteunen.

Om gebruik te maken van opleidingscheques mag je immers niet hoger opgeleid zijn of je dient in loopbaanbegeleiding te gaan en van je begeleider de nodige documenten te vragen dat deze opleiding wel in je loopbaan past.

Wil je als particulier een opleiding volgen, dan is de wet helaas niet fair. Contacteer ons gerust om gebruik te maken van onze promoties.

Educatief verlof?

Wij zijn een private, niet gesubsidieerde organisatie en maken geen deel uit van opleidingen die je kan volgen in het kader van educatief verlof.

Het staat de werkgever wel vrij dit toe te kennen en zelfs jouw opleiding te vergoeden.

Certificaat van deelname

Een certificaat van deelname wordt uitgereikt als je voor een opleiding 80% aanwezig was. Op het certificaat staat wat je geleerd hebt.

Voor alle opleidingen die je met de KMO portefeuille kan betalen worden certificaten gegeven.

Workshop en persoonlijke groeitrajecten komen niet in aanmerking voor het behalen van een certificaat.

Diploma

Een diploma wordt uitgereikt na het voltooien van een PRO-opleiding en mits het afleggen van een persoonlijk certificatieproef en 80% aanwezigheid.

Voorlopig zijn voor deze proeven nog geen schriftelijke eindtermen vastgelegd gezien wij ervarings-gericht werken. Op termijn ziet het er naar uit dat in een wettelijk kader, bepaalde eindtermen zullen moeten vastgelegd worden om een diploma te kunnen behalen.

Ons forum en leerplatform zijn ook dusdanig georganiseerd dat oefenen, intervisie en supervisie mogelijk is. Ook een voorwaarde die op termijn waarschijnlijk binnen een wettelijk kader zal vastgelegd worden.

Mag het voor jou allemaal iets persoonlijker?

Wij zijn niet bang ons ware gezicht te tonen. Zo zal je ons ook ontmoeten.

Uw lesgevers

Celine Boelens

Celine Boelens

Ergotherapeute en Jongerencoach

Celine is ergotherapeute van opleiding. Ze is zaakvoerder van Moving Matters en Private-dining.

Celine is loopbaanbegeleider en jongerencoach in Open Mind en is trainer van verschillende opleidingen in Open Mind. Verder geeft ze in company trainingen voor onderwijs en zorgsector.

Celine is een vroegbloeier, ze runde op jonge leeftijd reeds een dansschool en werkte als kind reeds mee in de horecazaak van haar ouders. Als trainer en coach is ze heel direct en wordt door vele cursisten haar humor gesmaakt.

Celine is hooggevoelig en reageert vooral heel erg indigo als iets niet helemaal klopt...

Serge Van Gampelaere

Serge Van Gampelaere

Zaakvoerder Trainer Coach

Serge is bezieler en zaakvoerder van Open Mind sinds 2000. Hij is de grondlegger van de verschillende coach-formats en opleidingen in Open Mind.

Serge is ingenieur van opleiding en was jaren zaakvoerder van een alarmbedrijf. Het is voor hem een constante uitdaging om het lesmateriaal te verbeteren en vernieuwing te brengen, alsook om efficiëntere manieren te vinden om het lesmateriaal aan de cursisten uit verschillende contexten over te brengen.

Het was een uitdaging voor Serge om vanuit zijn mentale ingenieursachtergrond voeling te krijgen met voelen en zijn hooggevoelige kwaliteiten te ontplooien. Een nieuw samengesteld gezin en een centrum met meer dan 10 000 cursisten daagde hem hier voldoende in uit.

Samen met zijn vrouw Sofie schreef hij deze handleiding voor hooggevoelige mensen.

Sofie De Vos

Sofie De Vos

Zaakvoerder Kinesitherapeut

Sofie is zaakvoerder van Open Mind en samen met Serge ontwikkelaar van dit programma.

Ze is kinesitherapeute en manueel therapeute en werkt sinds 1978 full time met relaxatie. Ze gaf jarenlang yoga en is o.a. opgeleid in traumatherapie en de in de USA erkende en uitgebreide opleiding in visualisaties (IGI).

Sofie is heel hooggevoelig het was vaak gemakkelijker om “weg” te zijn dan de prikkels uit de omgeving te moeten incasseren. In je lichaam komen wil ze graag leren aan wie daar problemen mee heeft. Samen met haar man Serge schreef zij deze handleiding voor hooggevoelige mensen.

Assistentie

Kim Van Gampelaere

Kim Van Gampelaere

Leen Steelandt

Leen Steelandt

Diverse assistenten

Diverse assistenten

Ook assisteren? Dat kan!

Wens je jezelf verder op te leiden om voor groepen te staan, dan is er een mogelijkheid om gratis als assistent deel te nemen aan een opleiding.

Zijn we op zoek naar extra trainers, dan gaan mensen voor die reeds geassisteerd hebben.

Er zijn enkele voorwaarden om te kunnen assisteren.

  • Je dient de PRO gevolgd te hebben
  • Je werkt met mensen en wil voor groepen kunnen staan
  • Je werkt binnen de visie van Open Mind
  • Je beschikt over voldoende draagkracht en ervaring om mensen te kunnen opvangen tijdens de cursus
  • Je kan je alle dagen van de opleiding vrij maken
  • Er is plaats …

Klanten getuigen, misschien sta jij er ook bij!

We zouden ze zelf allemaal niet kunnen verzinnen.

Getuigenissen

default image

Heel gerichte opleiding

Een zeer goede kennis van de materie en een goede overbrenging ervan. Top opleiding!

22 mei 2017

default image

Doen & voelen

Op een humoristische en relativerende manier inzicht geven in wat het is om HSP of indigo te zijn.

22 mei 2017

default image

inspirerend eenvoud

Je krijgt duidelijke handvaten over wat je al zo lang voelt zichtbaar te maken. Er worden fijne inspirerende voorbeelden gegeven, en dit met veel humor, waardoor het verstaanbaar is voor iedereen.

22 mei 2017

default image

Verhelderend en boeiend

Het is een heel boeiende opleiding om inzicht te verwerven in de HSP en Indigo dynamieken en hoe ze elkaar afwisselen.

23 december 2016

default image

Verrijkende opleiding

Je krijgt een kader aangereikt dat bruikbaar is voor jezelf en het werkveld.

N.V. Logopediste 23 december 2016

default image

Zeer toepasbaar

Naast voldoende theoretische achtergrond, biedt deze cursus ook veel praktisch toepasbaar materiaal om zelf mee aan de slag te gaan.

23 december 2016

default image

verhelderende inzichten

Mengeling van theorie en ervaringsgerichte oefeningen die je rechtstreeks in eigen praktijk kan toepassen.

M.C. Equicoach 23 december 2016

default image

Ervaringsgericht & interactief

Je krijgt goede handvaten mee voor jezelf en de personen waarmee je werkt.

L.M. Equicoach 23 december 2016

default image

Innoverend!

Zeer concrete voorbeelden nemen je mee op een persoonlijk groeipad met als resultaat een sterkere persoonlijkheidsontwikkeling. Deze opleiding is ook goed onderbouwd om later als coach aan de slag te gaan.

A. verpleegkundige 23 december 2016

Als de omgeving en totaalplaatje voor jou moet kloppen,

je mag op ons rekenen, wij hebben er zelf ook last van als het niet klopt.

Wat nog

Wij zorgen voor een optimale leeromgeving

De aanpak in Open Mind is toch wel verschillend van wat gangbaar is. Wij houden er namelijk van dat eenieder die een opleiding volgt, zich comfortabel voelt. Onze volledige accommodatie is er dan ook op voorzien dat je je helemaal thuis kan voelen. Dit is namelijk de manier waarop, je authentiek jezelf kan zijn en je het lesmateriaal best integreert.

Kom in gemakkelijke kledij en breng gerust je sokken of sloffen mee ! In onze 3 lesruimtes is alles aanwezig wat je nodig kan hebben.

Wij hebben gemakkelijke stoelen, prima verwarming/airco, verlichting, audio en multimedia.

Maar wij hebben voor jou ook mapjes, stylo’s, dekentjes en voetbankjes ter beschikking.

Hoe minder irritaties je hebt aan je omgeving, hoe meer aandacht je beschikbaar hebt om te leren. Kortom je hoeft niets mee te brengen.

Tijdens de pauzes kan je bovendien in onze afzonderlijke bar-ruimte : genieten in de zetel, aan de toog hangen, aan tafel zitten of kan je een luchtje scheppen in de tuin.

Je kan je gans de dag zelf bedienen aan onze espressomachines, gevuld met top kwaliteit bonen van fleur-de-cafe.

Heb je zin in een theetje, dan kan je steeds kiezen uit meer dan 30 soorten thee. Voor de kleine honger tussendoor is er peperkoek en fruit.

Over de middag wordt ter plaatse een verse lichte maaltijd geserveerd, met in de namiddag een stukje taart. Dit allemaal om je in de pauze zoveel mogelijk te laten ontspannen, zodat we in het volgend blok er weer tegenaan kunnen gaan.

HSP-proof

Open Mind is reeds 20 jaar met HSP bezig en dat wil zeggen dat onze ruimtes helemaal aangepast zijn voor Hoog Sensitieve Personen. Enkele punten waar wij op letten:

  • geen flikkerende TL lichten maar veel daglicht en dimbare halogeenverlichting
  • geen storende achtergrondgeluiden van buitenaf, dimmers, frigo’s, apparaten, piepende of krakende stoelen, andere zalen…
  • fluisterstille beamer, ruisvrije stereo, geurvrije stiften…
  • geen onnodige prikkels maar een eenvoudig rustig interieur
  • dagelijks gepoetste en verluchtte ruimtes
  • levende planten en verse bloemen in de ruimtes
  • verse maaltijden, geen diepvries, geen smaakversterkers, geen blikken
  • toegang tot de tuin en binnentuin als het weer het toelaat
  • pauzes in een afzonderlijke ruimte, niet in de lesruimte
  • afzonderlijke plek voor rokers

Onze maaltijden

Bij elke dagworkshop is een lekker lichte maaltijd voorzien. De maaltijden worden door onze huiscateraar private-dining voorzien. Ze zijn afwisselend met vlees, vis, gevogelte of vegetarisch en steeds met veel verse groenten en verse kruiden. Meestal een soep of voorgerecht en een hoofdgerecht.

Heb je bijzondere wensen of een speciaal dieet, dan kan je aan de kok vragen wat je kan eten en wat niet. Afzonderlijk voor jou koken is helaas niet mogelijk. Bij heel specifiek dieet, breng je best zelf je maaltijd mee.

voorgerecht Caesar Salad

hoofdgerecht Green curry vegetables

voorgerecht Tomaat Mozarella

hoofdgerecht Kabeljauw met Vergeten Groenten

Meer ruimte nodig?

Alle nota’s komen en blijven on-line zodat je de ruimte krijgt in je kasten voor …

Open Mind is ook

online ondersteuning via ons leerplatform!

Naast het volgen van de workshop is er aan elke opleiding ook een digitaal luik. Via ons leerplatform krijg je toegang tot de digitale versie van je opleiding.

Volg je meerdere opleidingen, dan komt al je materiaal netjes en overzichtelijk bij elkaar. Geen gedoe met dropboxen, youtube, facebookgroepen, instagrammen etc…

Wij hechten veel belang aan de privacy van de mensen en hebben daarom het platform afgeschermd van het internet en in eigen beheer uitgebouwd.

De toegang is onbeperkt in de tijd. Na de opleiding  kan je eenvoudig op topic gaan zoeken wat je nodig hebt voor een latere sessie of training. Komt van een bepaald onderdeel van de opleiding een betere versie of een aanvulling online, dan krijg jij automatisch toegang tot de meest recente versie.

Wij ondersteunen deze opleiding op vier niveaus:

1: online syllabus

Toegang tot het lesmateriaal dat permanent geüpdatet wordt met mogelijkheid tot maken van pdf documenten voor je archief.

2: online groepsforum

Toegang tot je lesgroep met de mogelijkheid medecursisten te contacteren via het forum, documenten te up- en downloaden, toegang tot de slides van jouw opleidingsgroep.

In deze groep komen extra documenten, litteratuurtips, powerpoints, certificatieproeven en zelfs video’s ter ondersteuning van de opleiding.

3: online coachcursus

Gratis toegang tot de online versie van integrale coach basis

Ter ondersteuning van je algemene vaardigheden die je nodig hebt als je omgaat met mensen kan je deze basis coachopleiding online volgen.

4: online promotie

Gratis vermelding op onze trauma-site hoog-gevoelig.be.

Wens je aan “de wereld” kenbaar te maken dat je sessies geeft, dan kan je op de lijst met therapeuten komen die op onze specifieke hsp-site staat.

Uw opleidingscentrum

Open Mind is gekend voor zijn eenvoud en doeltreffendheid. In al onze opleidingen zijn wij permanent op zoek naar nieuwe en efficiënte technieken. Meer dan 6.000 tevreden klanten zeggen genoeg. Vele Nederlanders komen in Vlaanderen zoeken wat bij hen niet te vinden is.

Kwaliteit en service dragen wij hoog in het vaandel. Onze opleidingen worden ondersteund door een E-learning platform. Hierdoor kunnen wij nagenoeg papierloos werken en jou toch honderden pagina’s informatie bezorgen. Ons materiaal wordt bovendien aangevuld met ondersteunend videomateriaal.

Maak ook deel uit van onze community! Wij ondersteunen onze cursisten ook na de opleiding. Je krijgt hulp bij het uitbouwen van je netwerk, het maken van een website en je marketing.

Wat maakt ons uniek

Doordat wij beschikken over een groot en divers team en reeds jaren werken met verschillende vormen van persoonlijke ontwikkeling, kunnen wij jou op heel veel verschillende vlakken professioneel begeleiden. Blijkt niet enkel je loopbaan een vraagstuk te zijn, dan staan wij met ons team klaar om jou ook op andere vlakken te begeleiden. Wij hebben coaches, therapeuten en psychologen, die allen dezelfde visie delen en jou kunnen opvangen indien nodig.

  • grondige kennis van de markt
  • onze begeleiders zijn zeer grondig opgeleid in diverse disciplines
  • door de Vlaamse overheid erkend opleidingscentrum
  • 15 jaar ervaring
  • ondersteund door psychologen en ICF coaches
  • ISO 9001 kwaliteitsnorm
  • erkend door de VDAB
  • 40% subsidies via KMO portefeuille

X